skip to Main Content
Delegeren en loslaten om continuïteit en kwaliteit te waarborgen, kun jij dat ook?

Delegeren en loslaten om continuïteit en kwaliteit te waarborgen, kun jij dat ook?

Simply Made groeit in populariteit, we merken, voelen en wéten dat! We zijn dankbaar voor het feit dat ondernemers ons zodanig vertrouwen dat ze hun hele ‘hebben en houwen’ aan ons durven over te laten.

Giet ’t oan?

Uiteraard is er altijd een periode van aftasten vooraleer dat vertrouwen wordt gegeven en gekregen, dat gaat natuurlijk niet over één nachtje ijs. Dat groeit en groeit en dan ‘giet ’t oan’, klaar om ondernemers naar een hoger en stabieler niveau te tillen. Belangrijk aspect in dit verhaal is continuïteit en kwaliteit van de diensten zoals Simply Made die levert. Daardoor investeert Simply Made tijd en geld om deze voortdurende kwaliteitsbewaking op het hoge niveau dat noodzakelijk is te houden. Zoals bijvoorbeeld Ronald Dubbelman van onze gewaardeerde klant TRESANTI het treffend aangeeft: “Ik ben de samenwerking met Simply Made niet alleen aangegaan om te overleven, maar tevens om onze groei te continueren en stroomlijnen”. Als Simply Made ‘binnenkomt’ bij een bedrijf wordt er volledig ingedoken en worden alle kantjes geraakt. “We lezen een bedrijf als een boek dat we samen met de ondernemer schrijven”.

Delegeren en loslaten, nodig om jou en je bedrijf te laten groeien!

Als je zaken doet met Simply Made krijg je in feite ook een masterclass in delegeren, immers, doordat je zaken als finance & control, creditmanagement, accountancy, strategie, warehousing etc. overlaat aan onze deskundige specialisten (uiteraard altijd in samenwerking met de ondernemer die altijd in full control blijft!) krijg je meer focus op datgene waar je echt goed in bent. Wat dat is? Dat mag je zelf invullen. Maar als wij jou leren om los te kunnen laten moeten we dat zelf uiteraard ook kunnen. CEO van Simply Made Luc Versmissen deelt om die reden graag zijn kennis en ervaring met de volgende (huidige) generatie. Door talenten tijdig te ‘spotten’ en binnen te halen heeft hij ruim de tijd om deze aanstormende talenten klaar te stomen voor het echte werk. Kennisoverdracht hoort ook bij delegeren, loslaten op de lange termijn een logisch gevolg, continuïteit gegarandeerd tot in de verre toekomst. Neem nu Davy Bruurmijn, laten we eens inzoomen op deze talentvolle financieel specialist in wording. Davy volgt de opleiding AD Finance aan de Avans Academie in Den Bosch. Dat is een praktijkgerichte opleiding waarbij je leert door te doen! Dat ‘doen’ kreeg handen en voeten toen hij tijdens het eerste jaar stage ging lopen bij Simply Made. Als ondersteuner bij de afdelingen Creditmanagement en Finance & Control kreeg zijn opleiding een ware boost. Al doende leert men! Ná het behalen van zijn diploma heeft Davy gekozen voor een tweede opleiding; in Antwerpen volgt hij namelijk de studie Internationaal Ondernemen! Dit sluit werkelijk perfect aan op zijn eigen ambities om te groeien en past natuurlijk ook in de filosofie van Simply Made. Wij kijken immers ook graag over de grenzen!

Young Professionals entered the building!

Doordat het wederzijds klikte en Davy bleek te voldoen aan de hoge eisen waaraan een specialist bij Simply Made moet voldoen, ging Davy ook zijn afstudeerstage lopen bij Simply Made. De ontwikkeling van dit jonge talent loopt in de pas met de verwachtingen. Hij krijgt meer vrijheid (delegeren dus) en verantwoordelijkheid. Vooralsnog onder begeleiding van de senior adviseurs en CEO Luc Versmissen himself. Maar hij zal meer en meer kennis en ervaring opdoen, de ingeslagen weg is een logisch pad dat leidt naar succes. Voor Davy zelf maar ook voor Simply Made als organisatie en daarmee ook voor haar klanten.

Wat doet zo’n talentvolle kerel dan in zijn vrije tijd?

Een terrasje pakken of een avondje stappen zit er nu even niet in en ook zijn geliefde PSV moet het even zonder zijn trouwe aanmoedigingen doen, maar dat zijn wel in betere tijden zijn favoriete dingetjes om te doen. Maar als de situatie weer verbeterd en we weer meer mogen zal Davy de weg naar terras en stadion weer weten te vinden. Hou hem maar in de gaten!

Meer informatie? Bel om mail ons vandaag nog!

Back To Top