skip to Main Content
Ibzmode; Een zonnige samenwerking met Simplymade!

Ibzmode; Een zonnige samenwerking met Simplymade!

Tamara en Roy van www.ibzmode.nl  hielden altijd al van zonnige dagen, wie niet? Lekker genieten van warmte en vrijheid ervaren; een groot goed vandaag de dag!

Tamara en Roy, broer en zus, compagnons en bovenal levensgenieters!

Volgens de ware Ibiza-kenners beleef je dit gevoel echt bij ibzmode. Als je na een makkelijk gemaakte afspraak binnenloopt in een van de prachtige winkels in Amsterdam en Den Bosch hoor je het ruisen van de zee en waait de warme wind door je haren. Je voelt je omringd door de mooiste bohemian merken in fashion en lifestyle, zo intens dat je jezelf al op Ibiza waant. Natuurlijk nemen ze bij ibzmode alle Covid regels in acht zodat jij met een veilig gevoel lekker kunt gaan shoppen. De winkels zijn groot en de medewerkers fantastisch en relaxed, dus komt het zeker goed!

Kun jij niet naar Ibiza, dan komt Ibiza wel naar jou

Het heerlijke gevoel wat de sfeer in de winkels zo kenmerkt beleef je ook, op een andere manier, online in de webshop, het maakt je gewoon warmer en relaxter. Je beeldscherm wordt als het ware een mooie strandwinkel waar jij de mooiste spulletjes kunt bekijken en kopen.

De winkels en de webshop zijn de laatste jaren, ondanks corona, mede door de niet afnemende populariteit van Ibiza,  enorm gegroeid. Dat is natuurlijk fantastisch. Juist nu we niet naar Ibiza kunnen vanwege de beperkende maatregelen, neemt de drang toe om een ‘stukje’ Ibiza naar je toe te halen als het ware. Dat merken Tamara en Roy duidelijk aan de alsmaar populairder wordende webshop. Groei betekent echter ook dat het moeilijker wordt om je focus vast te houden, er zijn zoveel beslissingen te nemen en regeltjes te volgen dat je al snel alleen daar nog maar mee bezig bent. Dan verlies je langzaamaan dat fijne gevoel van vrijheid als je niet ingrijpt. Dat hebben Tamara en Roy dus wel gedaan door samen te gaan werken met Luc Versmissen van Simply Made.

Tamara en Roy van ibzmode werken fijn samen met Luc Versmissen van Simply Made

Na een uitgebreide inventarisatie en het opstellen van een degelijk financieel bedrijfsplan door Luc in samenwerking met Tamara en Roy,  is er meer balans ontstaan en wordt er een duidelijkere koers gevaren. Doordat Simply Made op het hoogste niveau een aantal managementtaken heeft overgenomen van Tamara en Roy is er ruimte ontstaan voor groei, focus en persoonlijke ontwikkeling van deze ambitieuze broer en zus.  Van de 10 (strand)ballen die Tamara en Roy in de lucht moesten houden zijn er nu een aantal overgenomen door Simply Made. Denk daarbij vooral aan financieel management en control en het daarmee gepaard gaande uitvoeren van het organisatorische bedrijfsplan. Dat is altijd de basis en plaveit de weg naar succes. De administratie en accountancy worden uitgevoerd in samenwerking met Numblees; dat is een vaste samenwerkingspartner van Simply Made en heeft ‘boekhouding zonder rim-ram’ hoog in het vaandel staan. Naast het feit dat je altijd, met één druk op de knop, weet hoe dat je er qua cijfers voorstaat, levert dit ook nog eens een aanzienlijke besparing op in je totale kosten voor administratie en accountancy, zo ook voor ibzmode. Ook strategisch worden er stappen gemaakt, daar is nu ook meer ruimte voor. Het gevoel én de wetenschap dat er op hoog en vertrouwd niveau meegekeken en meegedacht wordt schept meer vertrouwen in de toekomst en zorgt ervoor dat de te nemen beslissingen altijd gebaseerd zijn op gefundeerde verwachtingen en mogelijkheden. Natuurlijk speelt het ‘Fingerspitzengefühl’ altijd een belangrijke rol bij een ondernemer, maar als je werkt vanuit een zorgvuldig opgesteld financieel en organisatorisch bedrijfsplan, zijn de gevolgen van dergelijke belangrijke beslissingen beter te plaatsen in het geheel, dat voorkomt dat je er dus niet door wordt ingehaald!

Wholesale, meer winkels, waar ligt de horizon?

De prachtige collectie van ibzmode in andere winkels te koop aanbieden is zo’n beslissing die je alleen maar kunt nemen als je daar een goede strategie op loslaat. Want ‘wholesale’ is wel even een andere discipline, daar komt veel bij kijken. Geen probleem als je weet waar Abraham de mosterd haalt maar een abc-tje is het nooit. In dit geval is het natuurlijk fijn dat Luc Versmissen (Founder en CEO Simply Made) veel ervaring heeft op dit gebied. Zo heeft hij onder andere Björn Borg groot gemaakt in de Benelux; daar kwamen alle eerder genoemde disciplines natuurlijk om de hoek kijken. Dat deed hij ook met andere merken, altijd volgens een strak plan wat zich later zou ontwikkelen tot de inmiddels bekende Simply Made blauwdruk. Deze blauwdruk wordt ook gelegd op de organisatie en structuur van ibzmode, altijd in overleg en in samenwerking met Tamara en Roy zelf, dat spreekt voor zich. Maar de ondersteuning en begeleiding geven broer en zus de tijd en ruimte om zich meer op het ondernemen te richten en creatief bezig te zijn. Prachtige collecties ontwikkelen en hun nimmer aflatende passie voor mooie en fijne dingen te laten spreken. Dat is nu eenmaal moeilijker als je de hele dag moet rekenen, tellen en nog eens tellen, accountants moet bezoeken en slimme (dure) IT-ers te woord moet staan. Door de samenwerkingspartners van Simply Made zijn dit soort zaken allemaal gebundeld in cloud gebaseerde oplossingen waardoor je hier eigenlijk maar weinig omkijken naar hebt als ondernemer. Tamara en Roy kunnen er inmiddels echt op vertrouwen dat Luc dit namens Simply Made allemaal uiterst zorgvuldig bewaakt en uitvoert. Daarbij weet Luc zich continu gesteund door een fantastisch team van professionals, waarmee hij samen de klus zeker klaart.

De toekomst is dichterbij dan je denkt!

Dat komt dus wel goed met groei en uitbreiding bij dit prachtige groeiende en bloeiende bedrijf, ibzmode is on it’s way! Op dit moment worden ook mogelijkheden bekeken om wellicht nog meer winkels te openen. ‘Stilstaand water wordt troebel’ las ik ooit eens op een bankje in een bos, en dat is maar al te waar! Dat wat zal bij deze lieve broer en zus niet troebel worden, neem dat maar van mij aan!

Dit verhaal wordt zeker vervolgd!

Back To Top