skip to Main Content
Nieuwsbrief Juni

Nieuwsbrief Juni

 

 

Beste levensgenieter,

Want is dat niet iedereen nu de wereld elke week een stukje verder opengaat. En met de wereld dus ook jouw bedrijf wat elke keer wat meer mag of juist elke keer wat meer klanten of orders krijgt. We krijgen nu allemaal weer wat meer lucht en kunnen ons dus weer gaan focussen op dat mooie bedrijf wat je aan het bouwen bent.

In deze nieuwsbrief nemen we je mee naar de Advice kant van Simply Made, hiermee gaan wij jou dan helpen zodat jij verder kan met bouwen aan dat mooie bedrijf van je.

Lees snel verder wat wij als Simply Made voor jou kunnen betekenen!Simply Made Advice, want wij zijn er om jou te helpen groeien!

We hebben je het afgelopen jaar regelmatig gewezen op onze Simply Made Services. Kort gezegd is Simply Made in staat gebleken om een complete backoffice te realiseren voor haar groeiende en ondernemende klantenkring. Zaken als Sales & Marketing Management, Finance & Control, Credit Management en zelfs CFO functies op interim-basis behoren tot de vaste kerntaken zoals Simply Made deze graag en met overtuiging aanbiedt aan haar klanten.

Strategisch en visionair

Maar in deze blog gaan we eens nader in op de advies-kant van Simply Made. Daar waar de hierboven genoemde functionaliteiten vooral hands-on zijn is advies natuurlijk vooral strategisch en visionair. Om doelgericht te kunnen adviseren moet je alle ‘kantjes’ geraakt hebben in een onderneming. Daarnaast is het van groot belang dat de ondernemer begrijpt dat het zijn plan en visie zijn die door Luc Versmissen (CEO Simply Made) en zijn kundige team van experts vertaald worden naar een gedegen bedrijfsplan waarvan dat plan en de visie van de ondernemer de basis vormen. Immers, de ondernemer ís het plan.

Meer weten over onze adviestak? Lees hier dan de hele blog!

 

TIJD VOOR NIEUWE SAMENWERKINGEN!
Simply Made is erg trots op haar nieuwe samenwerking met het prachtige merk Koll3kt. Op de vraag waarom hij ja heeft gezegd tegen deze samenwerking geeft CEO Jos Wielink aan; “Koll3kt staat voor Next Level Menswear en ons motto is dan ook ‘upgrade your wardrobe to the next level’. Om dit verder door te trekken en ook het bedrijf naar the next level te brengen hebben wij gekozen voor de expertise van Luc Versmissen en zijn team van Simply Made. Iemand die het allemaal al eens meegemaakt heeft en die ons kan coachen en begeleiden, dat is precies wat wij nodig hebben om door te groeien naar een hoger niveau”En ook natuurlijk deze maand willen we jullie hoofdjes weer vullen met 4 nuttige tips die je toe kan passen om aan jouw bedrijf te bouwen en deze te laten groeien,

TIP 1 FINANCING
Een expert inhuren levert geld op! Door iemand in te huren die expert is op bijvoorbeeld het gebied van administratie, financiering, of fiscaliteit, kan er geld en tijd worden bespaard. Focus op waar je goed in bent en huur expertise in voor gebieden en onderwerpen waar kennis en tijd voor ontbreekt.

TIP 2 SALES
Sales werkt veel op gevoel maar kan niet zonder structuur!
Je klantencontacten zijn essentieel om te kunnen groeien. In een CRM-systeem moet je al deze contacten en berichten registreren, vervolgacties inplannen en, belangrijk, opvolgen! Dan beschikken jij en je mensen altijd over de laatste updates van de klanten. Actie/Reactie dus!

TIP 3 WAREHOUSING 
Zorg ervoor dat je goed geïnventariseerd hebt wat jouw bedrijf nodig heeft op het gebied van warehousing. Hou je dit in eigen beheer of ga je het uitbesteden? Als je het in eigen beheer houdt, ga je dan voor een geautomatiseerd of niet geautomatiseerd systeem. Veel vragen om over na te denken voor je de definitieve beslissing neemt.

TIP 4 STRATEGIE
Voor je kan starten met het laten groeien van jouw bedrijf heb je een goede strategie nodig. Zorg dat je iemand hebt die jouw hierbij kan helpen om je op het juiste pad te zetten. Iemand die zorgt dat je inzicht krijgt in de bedrijfsprocessen en samen met jou het juiste bedrijfsplan opstelt. Als je dit als eerste stap doet dan gaat je bedrijf gegarandeerd groeien.Warehousing… niet bepaald op z’n retour!

Sinds of door de langdurige coronapandemie is de groei van webshops niet te stoppen. Daar waar online bestellen nog lang niet bij iedereen gemeengoed was, is dat nu wel anders. Er is een duidelijke kentering ontstaan in het shopgedrag van mensen in het algemeen.

De keuze is reuze!

We bestellen vaak en veel en doen dan maar gelijk twee of drie maten gekoppeld aan even zoveel kleurtjes. Uiteindelijk wil je slechts dat ene item wat lekker zit (ondanks de coronakilootjes) en ook de kleur die in het ‘echt’ het mooiste overkomt. Jij helemaal happy maar de items die niet voldeden aan jouw verwachtingen mogen allemaal linea-recta terug!

Zie daar het steeds groter wordende probleem/uitdaging van de retouren; dat neemt alsmaar toe en moet uiteraard allemaal goed afgehandeld worden. Het nut en gemak van goede en efficiënte warehousing is evident.

Warehousing; wat houdt dit nu precies in?

Wil jij dat ook weten? Klik dan snel voor het hele verhaal!

En ook nu ben je alweer veel te snel door onze nieuwsbrief heen, want we hebben jullie nog veel meer te vertellen! Maar dat bewaren we dan weer voor de volgende keer.
En die volgende keer valt midden in de vakantieperiode, dus tijd genoeg voor jou om onze nieuwsbrief te lezen wanneer je (hopelijk) lekker in het buitenland vertoefd aan een zwembad, op een strand, of genietend van een heerlijke wijn op een Italiaans terras!

En als je dan zit te genieten van dat Italiaanse wijntje dan kan je meer lezen over de coachingtrajecten van onze eigen Luc Versmissen. Ook gaan we je meer vertellen of en waarom je moet kiezen voor Financing.

Natuurlijk gaan we je in de tussentijd op Social Media weer vermaken met meerdere tips, adviezen, en andere leuke weetjes!

Voor nu, geniet van het lekkere weer en tot volgende maand!

Facebook

Website

Email

Instagram

LinkedIn

Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

 

Back To Top