skip to Main Content
Nieuwsbrief Juli

Nieuwsbrief Juli

 

 

Hey vakantieganger….

….of werk je nog een maandje langer door en ga jij in augustus pas lekker genieten van een welverdiende break, of misschien ben je al geweest. Kortom, de vakantieperiode is aangebroken!

Ook deze maand hebben we weer wat leesvoer voor je, of je nu even pauze hebt tijdens je werk of dat je deze nieuwsbrief lekker aan het lezen bent aan de rand van het zwembad of op een terras.
We hebben wederom weer goed tips en tricks voor je die je toe kan passen binnen jouw bedrijf, en we gaan jouw overtuigen waarom het een goede keus is om gebruik te maken van de coaching trajecten die wij jou kunnen bieden!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan maar snel verder!Coaching, waarom wij jou naar een hoger level tillen!

Coaching, eigenlijk een simpel woord voor het delen van jouw kennis omdat je zelf inmiddels ervaringsdeskundige bent. Immers heb je alles al een keer van A tot Z meegemaakt. En zeg nou zelf, waarom zou je deze kennis en ervaring dan niet delen met de wereld?

Wij coachen jou om te zorgen dat jouw bedrijf groeit en bloeit, wij coachen je werknemers om daadwerkelijk te zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek zit. En heb je nog niet de juiste persoon te pakken? Nou, dan gaan we die toch voor jou zoeken!

Wil jij ons nou ook graag voorbij groeien? Lees dan hier dan de hele blog hoe en waarom wij jou hierbij kunnen helpen

 

Heb jij inzicht in de financiële situatie van je bedrijf?
Simply Made helpt jou met het opzetten van jouw financiële organisatie en stelt samen met jou een financieel plan op met een cashflow planning waaruit we de financieringsbehoefte af kunnen leiden.Op basis hiervan kunnen wij jou dan weer adviseren en ondersteunen bij een financieringsaanvraag op het gebied van werkkapitaal zoals bijvoorbeeld factoring of inkoopfinanciering.
Zorg voor zekerheid, balans en duidelijkheid en neem vandaag nog contact met ons op!En terwijl je wellicht aan het genieten bent van een welverdiende pauze of vakantie geven we je hier weer enkele tips om over na te denken en toe te passen wanneer je weer terugkeert naar de werkende wereld.

TIP
Simply Made heeft ervaren adviseurs in dienst die als sparring partner met de ondernemer meelopen. Hierdoor kunnen wij jouw bedrijf goed coachen! We bespreken maandelijks de business en beoordelen de cijfers, daarnaast coachen we jouw medewerkers en brengen zo jouw organisatie naar een volgende fase.

TIP
Strategiebepaling is de basis van je bedrijf, zonder een goede strategie vaar je immers blind. Een goede gespecialiseerde partner op strategisch gebied voorziet je van advies op het gebied van strategie en hoe je dit dan vertaald naar een goed business- en financieel plan. Hiermee wordt dan de juiste koers gezet en je bent er verzekerd van dat je bedrijf gaat groeien!

TIP 3 
Het vinden van de juiste distributie partner in het buitenland is slechts een begin van internationaal werken. Het is aan de ondernemer om er een succesvolle samenwerking van te maken. Voor fashionmerken is het dan ook heel belangrijk dat een distributeur of agent echt bij het merk past, qua smaak, maar ook qua mindset. Een distributeur of agent moet echt geloven in het merk en in het team, dan gaat je bedrijf ook internationaal groeien!

TIP 4 
Doe regelmatig een scan van je bedrijf om te kijken waar je staat en waar je naar toe wilt. Door inzicht te creëren in alle facetten van je bedrijf door middel van een scan kun je tijdig bijsturen en anticiperen op lopende ontwikkelingen. Je wil immers dat je bedrijf financieel gezond is en blijft groeien!

 

Simply Made Quickscan
Wat krijg je als je jarenlange ervaring van diverse specialisten in 1 overzicht gooit? Juist, de Simply Made Quickscan! CEO Luc Versmissen heeft slim gebruik gemaakt van zijn ervaring en die van zijn team van specialisten om jou als bedrijf te kunnen helpen meer inzicht te krijgen in jouw bedrijf. Je komt meer te weten over je bedrijfsplan en financiële positite, maar ook je backoffice activiteiten worden onder de loop genomen zoals finance, logistiek, en creditmanagement.
Simply Made helpt!

SUMMER 2021
Juli is begonnen, Europa gaat van het slot, en de eerste schoolvakanties zijn deze week gestart!
Ga jij dit jaar naar het buitenland op vakantie?Of je nu in eigen land blijft of de stap naar het buitenland waagt,

Simply Made wenst iedereen een geweldige zomervakantie 2021 toe!

De hoofdjes zijn weer gevuld dus nu is het tijd om verder te gaan met genieten, of wellicht de voortzetting van je werkdag.

Volgende maand zijn wij zelf ook even op vakantie dus moet je onze nieuwsbrief een maandje missen. Vanaf september gaan wij dieper in op onze specialisatie van de fashionbranche en waarom wij jouw als fashionbedrijf zo goed zouden kunnen helpen.

Natuurlijk blijven we op Social Media gewoon onze tips, tricks, en weetjes posten dus vergeet niet om ons te volgen!

Facebook

Website

Email

Instagram

LinkedIn

-->
Back To Top