skip to Main Content
Hou jij van de lange (“we kijken wel waar ie landt”) bal naar voren of bouw je liever op vanuit een degelijke defensie?

Hou jij van de lange (“we kijken wel waar ie landt”) bal naar voren of bouw je liever op vanuit een degelijke defensie?

Heb jij dat wel eens? Dat je jezelf erop betrapt dat je niet genoeg vooruit kijkt en je alles maar op je af laat komen? En dat het dan verdraaid lastig is om bij te sturen als je bijna uit de bocht vliegt? Dat is nou een typisch herkenbaar probleem en geloof mij maar, daarin sta je niet alleen. Wat moet je doen om meer comfort en zekerheid te krijgen? Ga het gesprek aan met Luc en maak samen met hem en zijn sterke team een meerjarenplan. Zodat je wéét waar je naartoe rijdt. Das wel zo fijn toch?

Maar wie  is Luc Versmissen nou eigenlijk helemaal?

Om die vraag te beantwoorden moeten we eerst een duik in het verleden nemen. Luc startte zijn carrière als accountant bij BDO Accountants. Zijn voorliefde voor cijfers en getallen kreeg verder gestalte toen Luc de overstap maakte naar het beroemde Vilenzo van weleer in Tilburg. Daarmee kreeg ook zijn loopbaan in de fashion een serieuze en uitdagende start. Vilenzo was namelijk erg ambitieus en beweeglijk, waardoor er veel van Luc verwacht werd als CFO. Uiteindelijk was het via Vilenzo dat Luc samen met collega René de Bruin het toen (2004) nog wat kleinere Björn Borg Benelux kon overnemen. Door al de opgedane ervaring en kennis van Luc én René werd deze nieuwe uitdaging een gigantisch succes. De omzet steeg in enkele jaren van een paar miljoen naar ruim 40 miljoen.

Een soort antenne voor kansen en valkuilen voor de vooruitstrevende ondernemer

Luc heeft een blauwdruk ontwikkeld die hem in staat stelt om anders en dieper, naar cijfers en ontwikkelingen te kijken. Doordat daadwerkelijk álle processen van groot belang zijn voor het uiteindelijke bedrijfsresultaat, is het goed om te weten dat Simply Made deze processen uitstekend kent. Van tekentafel tot kledingrek, van stof-inkoop tot eindproduct, van fabricage tot retail, etc. etc. Door de unieke blauwdruk die Luc ontwikkelde kan hij daadwerkelijk zien waar er winst gemaakt kan worden en onnodige uitgaven kunnen worden voorkomen.

Door een antenne te ontwikkelen voor kansen én valkuilen werd Luc een soort van vraagbaak voor andere fashion-ondernemers. Bedrijven die graag meeliftten op de kennis en kunde van Luc. Toen in 2017 Bjorn Borg Benelux werd verkocht aan het moederconcern in Zweden, was het voor Luc al snel duidelijk dat hij nog niet ‘klaar’ was. Met een flinke dosis zelfvertrouwen en passie is hij destijds begonnen met Simply Made. Een alles omvattend adviesbureau voor de groeiende en zoekende fashion-ondernemer. De mensen binnen Simply Made zijn allemaal deskundigen op hun eigen gebied (financing, accounting, creditmanagement, warehousing, detachering, strategie, productie, branding, marketing, etc. etc.) en versterken de missie van Luc en zijn Simply Made: de groeiende, zoekende, beginnende, maar ook de ervaren, ondernemer helpen met het realiseren van dromen en doelen.

Wanneer je een vraag hebt over:

  • Financing
  • Credit Managment
  • Warehousing
  • Financieel bedrijfsplan
  • Accounting
  • Coaching en development op niveau
  • Of iets anders waarmee je geholpen wilt worden?

Dan ga je in gesprek met Luc en ga je samenzitten om de mogelijkheden af te tasten. Je krijgt er geen spijt van en je leert onwijs veel over je eigen bedrijf!

Zijn drijfveren en toekomstvisie zullen dan centraal staan

Mét kennis van zaken en een nimmer aflatend enthousiasme zijn inmiddels al diverse bedrijven goed op weg geholpen. En dat betreft inmiddels niet meer alleen fashion-gerelateerde bedrijven maar gaandeweg zijn ook bedrijven uit bijvoorbeeld de evenementensector, automotive-sector, software- en automatiseringsindustrie, en de food- en beverages industrie aan het prachtige en groter wordende rijtje klanten toegevoegd.

Luc is naast ondernemer ook een trotse vader en een van het leven genietende Bourgondiër. Hij gaat graag een potje tennissen maar ook in het bos mountainbiken met dochterlief. Actief ook in het verenigingsleven bij o.a. de plaatselijke hockeyclub. Door een groot sociaal en zakelijk netwerk vindt Luc de perfecte balans tussen werk en thuis en omgekeerd.

 

Ga samen met Luc je speelwijze voor de komende jaren bepalen, dan komt die bal vanzelf tussen de palen..en dat keer-op-keer!

Back To Top