skip to Main Content
Onze klant Tessa Swinkels: “Het effect van mijn samenwerking met Simply Made is een mooi voorbeeld van ‘hoe het ook kan’!

Onze klant Tessa Swinkels: “Het effect van mijn samenwerking met Simply Made is een mooi voorbeeld van ‘hoe het ook kan’!

Als je het hebt over Tessa Swinkels dan heb je het over een hele wereld in een tas. Je hangt een tas vaak achteloos over je schouder, maar voordat die mooie, handgemaakte, zorgvuldig ontworpen beauty daar hangt, heeft dat heel wat voeten in de aarde gehad. Een sterke uitstraling gekoppeld aan een onberispelijke kwaliteit zorgen ervoor dat het die ene tas is die jij uit het rek haalt of waar je je muis dubbel op klikt, althans, dat hoop je dan maar..

De start van een eigen tassen label met onderscheidende en kwalitatieve materialen TESSA SWINKELS is geboren.

Zo ook Tessa; kersvers van de opleiding begon deze ondernemende dame aan haar eigen avontuur. Ze ging haar passie volgen, ze schafte een aantal naaimachines aan en zette een atelier aan huis op. De start was gemaakt en ze begon met het ontwerpen en produceren van haar eigen tassen, nog mooier en beter, ze koppelde haar eigen naam aan de onderscheidende en kwalitatieve tassen en het merk TESSA SWINKELS was daarmee geboren. Al snel zien hoogwaardige winkels als Hutspot en bijvoorbeeld Margreet Olsthoorn de potentie van TESSA SWINKELS; ze nemen het nieuwe merk op in hun collectie en dat is een prestatie van formaat!

Ze groeit na een jaar al uit haar jasje en neemt een belangrijke stap door te verhuizen naar het World Fashion Centre. Het gaat snel en voor ze het weet is ze gevestigd in een van dé broedplaatsen voor creatief talent in Amsterdam, in de directe omgeving van het WFC. Hier produceert ze zelf haar  strak ontworpen tassen, ze heeft er de handen letterlijk vol aan en realiseert zich steeds meer dat ze zich ook zal moeten bezighouden met andere, o zo belangrijke, disciplines. Tessa heeft een sterke drang naar voren en ziet dat het belangrijk is om TESSA SWINKELS goed in de markt te zetten.

Samen met Simply Made wordt er een stip op de horizon gezet die een reis voor succes creëert.

Op dat moment, kan geen toeval zijn, hebben de wegen van Tessa en Simply Made zich gekruist. Er was al snel een goede klik en Tessa besloot om een samenwerking aan te gaan met Simply Made. De wens was duidelijk; met een gestructureerd financieel bedrijfsplan en een goede coaching door Luc Versmissen (CEO en Founder van Simply Made) wil Tessa internationaliseren en verder professionaliseren. Er wordt een stip op de horizon gezet en als het zorgvuldig opgestelde businessplan dan klaar is, kan er worden begonnen aan de mooie reis richting succes.

Een van de eerste belangrijke beslissingen die worden genomen is het gedeeltelijk verplaatsen van de productie naar Portugal. Er zijn ook strategische keuzes gemaakt voor wat betreft distributie en er is een salesplan opgesteld. We zoeken nu, samen met Tessa, nog naar een verkoop-agent die in het plaatje past. Wij denken dan aan een agent die ook kleding verkoopt, aangezien we de hoogwaardige tassen van TESSA SWINKELS willen verkopen in hoogwaardige modezaken. De TESSA SWINKELS tassen worden gemaakt van hoogwaardig Italiaans leer en passen dan ook perfect in dit segment!

Luc van Simply Made als coach en Tessa die steeds gerichter werkt is een perfecte match voor groei van TESSA SWINKELS !

De wisselwerking tussen Tessa en Simply Made blijkt perfect te werken, waarbij Luc als coach optreedt, maar Tessa duidelijk de keuzes maakt die bij haar passen en daardoor ook haar eigen koers bepaalt. Tessa zelf zegt hierover: “Ik ben nu op een professionelere manier met mijn bedrijf bezig, hiervoor had ik vaak het gevoel dat ik maar wat deed. Door het toevoegen van het business- en financieel plan werk ik nu veel gerichter naar mijn doelen toe. Met hulp van de juiste on-the-job coaching door Luc en de punten die ik na elke afspraak meekrijg, heb ik steeds vaker het gevoel dat ik heel gericht ergens naar toe aan het werken ben. Dat voelt gewoon heel goed en zeker. Zonder onze meetings had ik het moeilijk gevonden om te weten hoe ik verder kom en welke volgorde daarvoor nodig is.” aldus Tessa Swinkels.

Ben jij ook zo’n ambitieuze creatieveling die zichzelf telkens opnieuw wil/moet/kan uitvinden?

Kom dan eens praten met ons, want Simply Made staat dus écht voor je klaar. Wie weet hebben we het dan over jou in een volgend blog.  Groeien doe je door te delen en samen te werken, de juiste focus en kennis van zaken maken ook van jouw verhaal een successtory. Neem dus contact op, dan gaan we er eens goed voor zitten. Of dat nu online is, of bij jou op de zaak of in ons prachtige kantoor in Eindhoven, we gaan praten en luisteren en bekijken wat voor jou de mogelijkheden zijn, gewoon doen!

Bel of mail vandaag nog met Simply Made voor een vrijblijvende afspraak!

Back To Top