skip to Main Content
CREDIT MANAGEMENT

CREDIT MANAGEMENT

Simply Made ondersteunt, versterkt en verbetert uw Credit Management afdeling. Wij zorgen ervoor dat het percentage vervallen posten wordt teruggedrongen, waardoor uw werkkapitaal wordt versterkt. Wij ondersteunen u bij de berekeningen en begeleiden u met de gesprekken bij uw bank. De groei van uw bedrijf moet immers worden gefinancierd. Wij nemen ook uw procedures en risico’s onder de loep. We adviseren en leiden uw team op, zodat u zich compleet kunt richten op uw core-business. Zonder zorgen over geld.
Te denken valt aan de volgende werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten:

  • Het versturen van aanmaningen en bellen van klanten met achterstallige betalingen.
  • Het overdragen en beheren van incasso’s, het afhandelen van faillissements-, en insolventieprocedures.
  • Het polis- en limietbeheer van uw kredietverzekering.
  • Het ondersteunen bij het beheer en naleving van uw algemene voorwaarden.

FLEX SERVICES

Heeft u op de korte termijn behoefte aan tijdelijke ondersteuning m.b.t. creditmanagement? Om bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof op te vangen? Of om snel even wat achterstanden weg te werken? Bij Simply Made is er de mogelijkheid om voor Credit Management als flex service te kiezen. Het gaat dan bijvoorbeeld om ondersteuning bij de volgende werkzaamheden:

  • Het wegwerken van achterstanden en het opschonen van uw debiteurenportefeuille.
  • Het organiseren van uw Credit Management afdeling, waaronder het beoordelen, opstellen en wijzigen van processen en procedures.
  • Het opleiden en begeleiden van de medewerkers van uw Credit Management team.

DIRECT HULP NODIG?

Bovenstaande voorbeelden zijn slechts een greep uit de werkzaamheden die wij ter optimalisatie van uw Credit Management afdeling voor u kunnen verrichten.
Alle werkzaamheden zijn zowel inzetbaar als flex service als voor ondersteuning op de langere termijn.

SERVICES

SERVICES

SIMPLY MADE LEVERT
OPDRACHTGEVERS DE
VOLGENDE DIENSTEN:

Simply Made biedt opdrachtgevers hoogwaardige operationele ondersteuning met verschillende diensten die u individueel of als totaalpakket kunt afnemen. Zo bespaart u zowel tijd als geld. Daarmee is Simply Made als one-stop-shop de ideale partner voor de groei van uw bedrijf.

Simply Made werkt hierbij samen met hoogwaardige partners met veel kennis en ervaring op verschillende deelgebieden en in diverse branches:

ADVISE

ADVISE

Simply Made adviseert opdrachtgevers, al dan niet tijdelijk, bij alle ondersteunende disciplines binnen een bedrijf.
Simply Made bestaat uit een hecht team van gespecialiseerde adviseurs met een netwerk van vaste experts op deelgebieden.

Onze opdrachtgevers:

Back To Top