skip to Main Content
PEOPLE
PEOPLE

DAVY BRUURMIJN
FINANCIAL CONTROLLER

Bij Simply Made ondersteunt Davy als financial controller zowel de afdeling finance & control als de credit manager en zorgt dat de cijfers altijd up to date zijn.

Davy volgt de opleiding AD Finance aan de Avans Academie in den Bosch. Een praktijkgerichte opleiding waarbij je leert door te dóen.
In het eerste jaar van de opleiding heeft hij vier maanden stage gelopen bij Simply Made, waarbij hij als ondersteuner werkzaamheden heeft verricht op het gebied van Creditmanagement en Finance & Control.
Davy is naast zijn opleiding het bedrijf blijven ondersteunen en gaat in het tweede jaar ook zijn afstudeerstage lopen bij Simply Made.
Davy heeft zich snel ontwikkeld binnen Simply Made en krijgt hierbij veel vrijheid, begeleiding en verantwoordelijkheid. Hij heeft al snel toegevoegde waarde aangezien hij als junior medewerker zijn theoretische kennis meteen kan toepassen in de praktijk.

LUC VERSMISSEN - MANAGING DIRECTOR
LUC VERSMISSEN - MANAGING DIRECTOR

Bij Simply Made zet Luc als (interim) managing director en adviseur zijn unieke ervaring en expertise in om andere bedrijven te laten excelleren.

Meer over Luc…

ILSE PELKMANS - FINANCE ADVISOR & CONTROLLER
ILSE PELKMANS - FINANCE ADVISOR & CONTROLLER

Bij Simply Made zorgt Ilse voor een solide en verantwoord financieel management van opdrachtgevers, zodat die kunnen groeien zonder zorgen.

Meer over Ilse…

NANCY KLOP-VAN EETEN - CREDITMANAGER
NANCY KLOP-VAN EETEN - CREDITMANAGER

Bij Simply Made is Nancy verantwoordelijk voor het creditmanagement van diverse opdrachtgevers, waaronder Co-Lab en Lois Jeans.

Meer over Nancy…

TWAN LIJTEN - SALES & MARKETING MANAGER
TWAN LIJTEN - SALES & MARKETING MANAGER

Twan Lijten is een sales- en marketing dier optima forma, het zit in zijn bloed als een gen dat daar niet toevallig landde. Moeilijke projecten vertalen naar een begrijpelijke en te controleren omgeving.

Meer over Twan…

Back To Top