skip to Main Content
PEOPLE
PEOPLE

ILSE PELKMANS
FINANCE ADVISOR & CONTROLLER

Bij Simply Made zorgt Ilse voor een solide en verantwoord financieel management van opdrachtgevers, zodat die kunnen groeien zonder zorgen.

Ilse is een doorgewinterd financieel adviseur en controller met ruime ervaring in zowel het bedrijfsleven als de publieke sector. Ze maakte carrière als controller bij het Zweedse telecombedrijf Ericsson. Ilse was daar onder meer verantwoordelijk voor cash & treasury management, budgettering en reporting. Ook was ze lid van verschillende managementteams en fungeerde ze als sparring partner van de CFO. De volgende stap in haar loopbaan maakte Ilse door over te stappen naar de publieke sector. Ze ging aan de slag als financieel adviseur bij de Gemeente Tilburg, de zesde gemeente van Nederland. Daar ondersteunde Ilse de beleidsmedewerkers van diverse afdelingen – onder meer economie & arbeidsmarkt, gebiedsontwikkeling en sportbedrijf – met een gedegen financiële analyse van beleidsplannen.

LUC VERSMISSEN - MANAGING DIRECTOR
LUC VERSMISSEN - MANAGING DIRECTOR

Bij Simply Made zet Luc als (interim) managing director en adviseur zijn unieke ervaring en expertise in om andere bedrijven te laten excelleren.

Meer over Luc…

NANCY KLOP-VAN EETEN - CREDITMANAGER
NANCY KLOP-VAN EETEN - CREDITMANAGER

Bij Simply Made is Nancy verantwoordelijk voor het creditmanagement van diverse opdrachtgevers, waaronder Co-Lab en Lois Jeans.

Meer over Nancy…

DAVY BRUURMIJN - FINANCIAL CONTROLLER
DAVY BRUURMIJN - FINANCIAL CONTROLLER

Bij Simply Made ondersteunt Davy als financial controller zowel de afdeling finance & control als de credit manager en zorgt dat de cijfers altijd up to date zijn.

Meer over Davy…

TWAN LIJTEN - SALES & MARKETING MANAGER
TWAN LIJTEN - SALES & MARKETING MANAGER

Twan Lijten is een sales- en marketing dier optima forma, het zit in zijn bloed als een gen dat daar niet toevallig landde. Moeilijke projecten vertalen naar een begrijpelijke en te controleren omgeving.

Meer over Twan…

Back To Top