skip to Main Content
PEOPLE
PEOPLE

NANCY KLOP-VAN EETEN
CREDITMANAGER

Bij Simply Made is Nancy verantwoordelijk voor het creditmanagement van diverse opdrachtgevers, waaronder Co-Lab en Lois Jeans.

Nancy is een gepassioneerde creditmanager met haar roots in lifestyle & retail. Ze werkte zo’n veertien jaar bij modemerk Björn Borg. Hier was Nancy eindverantwoordelijk voor alle werkzaamheden op de afdeling Creditmanagement. Hieronder vielen het polisbeheer van de kredietverzekering, het beheer van de consignment agreements en andere grote accounts, faillissementen en incasso’s, de afdelingsbegrotingen en de wekelijkse rapportages aan de directie.

LUC VERSMISSEN - MANAGING DIRECTOR
LUC VERSMISSEN - MANAGING DIRECTOR

Bij Simply Made zet Luc als (interim) managing director en adviseur zijn unieke ervaring en expertise in om andere bedrijven te laten excelleren.

Meer over Luc…

ILSE PELKMANS - FINANCE ADVISOR & CONTROLLER
ILSE PELKMANS - FINANCE ADVISOR & CONTROLLER

Bij Simply Made zorgt Ilse voor een solide en verantwoord financieel management van opdrachtgevers, zodat die kunnen groeien zonder zorgen.

Meer over Ilse…

TWAN LIJTEN - SALES & MARKETING MANAGER
TWAN LIJTEN - SALES & MARKETING MANAGER

Twan Lijten is een sales- en marketing dier optima forma, het zit in zijn bloed als een gen dat daar niet toevallig landde. Moeilijke projecten vertalen naar een begrijpelijke en te controleren omgeving.

Meer over Twan…

DAVY BRUURMIJN - FINANCIAL CONTROLLER
DAVY BRUURMIJN - FINANCIAL CONTROLLER

Bij Simply Made ondersteunt Davy als financial controller zowel de afdeling finance & control als de credit manager en zorgt dat de cijfers altijd up to date zijn.

Meer over Davy…

Back To Top