skip to Main Content
PLUG & PLAY

PLUG & PLAY

Simply Made als jouw back-office zodat jij verder kunt groeien. Wij ontzorgen je bij een startende of doorstartende onderneming en kunnen bij een start-up of overname direct ondersteunen met alle back-office activiteiten.

Simply Made als jouw backoffice zodat jij verder kunt groeien betekent:

  • Wij ontzorgen je in alle ondersteunende werkzaamheden zodat jij focus houdt op de business

  • Door de vrijgekomen tijd gaat je bedrijf sneller groeien

  • Je haalt jarenlange ervaring in huis van klantenservice tot strategisch advies

Heb je tijdelijk personeel nodig?

Neem contact met ons op:

M +31 646 413 809
info@simplymade.nl

Simply Made als jouw back-office zodat jij verder kunt groeien, maar hoe dan?

Als je net een bedrijf hebt opgericht en je bent nog te klein om mensen aan te nemen die je ontzorgen en ondersteunen en waarschijnlijk ben je eigenlijk veel te druk om deze werkzaamheden zelf te blijven doen. Dan kan Simply Made als jouw back-office je ontzorgen.  We helpen je bij een startende of sterk groeiende onderneming en kunnen je bij een start-up of overname direct ondersteunen met alle back-office activiteiten.  Je bedrijf groeit snel en wordt geconfronteerd met allerlei organisatorische en juridische vraagstukken, dan krijg je behoefte aan mensen met specialistische kennis en ervaring. Ook in deze fase kan Simply Made je bedrijf helpen.

Wij zorgen ervoor dat de backoffice wordt gedaan door onze gespecialiseerde mensen. Dankzij onze jarenlange ervaring op alle faciliterende diensten. Finance, klantenservice en strategisch advies. We kunnen we je direct op een professionele manier ontzorgen. Zo kan je jouw dienst of product beter maken en je bedrijf met een vliegende start uitbouwen.

Denk je erover na om jouw backoffice door een ander te laten verzorgen? Simply Made als jouw back-office zorgt ervoor dat jij verder kunt groeien. 

Je haalt per direct mensen met specialistische kennis en een breed netwerk in huis, zonder lange en dure recruitment trajecten. Voor tijdelijke ondersteuning bieden wij je hiermee een snelle oplossing!

Bij het uitbesteden van back-office werkzaamheden worden alle administratieve en financiële aspecten voor je uit handen genomen. De focus ligt hierbij op de interne processen van jouw bedrijf. Denk hierbij aan backoffice werkzaamheden als financiële administratie, personeelsadministratie, begroting en rapportage, credit management en advies.

Samenwerkingen Simply Made met It’s Perfect en Numblees.

In samenwerking met onze Fashion gerichte business partners It’s perfect en Numblees hebben we een platform gemaakt waar je op in kunt loggen. Wij zetten samen met jou de artikelen, klanten en orders over op een snelle en efficiënte manier en richten het systeem in. We kunnen je ondersteunen bij de goederenontvangst, voorbereiding van de leveringen en communicatie met het warehouse. Hierdoor kan je optioneel gebruik maken van de b2b, b2c webshop en van de retailmodule. Via een dashboard kan je de voortgang van voorraad en orderintake per seizoen en ordersoort volgen. Het overstappen naar een ander systeem gaat snel en efficiënt en wordt volledig door ons uitgevoerd en begeleid.

FLEX SERVICES

FLEX SERVICES

Flexservices bij langdurige afwezigheid

Simply Made kan je ook tijdelijke financiële ondersteuning bieden. Bijvoorbeeld als je bedrijf wordt geconfronteerd met langdurige afwezigheid van financiële medewerkers. Bij Simply Made kan je zowel een administratief medewerker, financial controller als een ervaren CFO inhuren.

Wij werken op basis van tijdelijke ondersteuning. Zoals het wegwerken van de financiële achterstanden en het opleiden en begeleiden van het personeel op een financiële afdeling. Daarnaast kunnen we ook op basis van enkele uren per week, nabellen van achterstallige debiteuren of overige management werkzaamheden verrichten.

Wil je weten wie er voor Simply Made werken, dan kan jij hier kijken naar onze experts!

Back To Top