skip to Main Content
MARKETING

MARKETING

Simply Made helpt bedrijven groeien door het inzetten van online- en offlinemarketing, herkenbaarheid en continuïteit zodat jouw bedrijf gezien wordt.

  BlackBoxes en Simply Made ontzorgen bedrijven door in te springen op hun eigen expertisegebied. 

Simply Made helpt bedrijven groeien door het inzetten van marketing. Samen kunnen we sparren, over ondernemersproblemen praten of kijken waar je een andere ondernemer kan introduceren.

Wij willen bedrijven in de modebranche helpen bij de groei van hun merk en bedrijf. De ondernemer heeft een passie voor hun product of een goed idee voor een dienstverlening. Een ondernemer wil een kledingmerk of bijvoorbeeld een winkel beginnen.  Je bedrijf heeft te maken met een sterke groei van het merk. Daardoor lopen zij tegen allerlei vraagstukken aan. Simply Made helpt met de vraagstukken over deze groei en wat hierbij komt kijken.

Simply Made en Blackboxes kwamen in contact door een gezamenlijke klant

De klik tussen Simply Made en Martine was er direct en ze zijn om de tafel gaan zitten om te kijken  welke samenwerking mogelijk zou zijn. Waar in de eerste plaats onze klanten van zouden kunnen profiteren. En die hebben we gevonden! Simply Made helpt bedrijven groeien net als BlackBoxes en zijn beide gericht op Retail en Wholesale. Luc heeft jarenlange ervaring o.a. als Financieel Directeur bij Björn Borg dus hij heeft ruime ervaring hiermee. Hij weet dat de ondernemer alle ballen zelf in de lucht moet houden en zich tevens bezig moet houden met diverse zaken waar zijn of haar kracht niet ligt. Door de ondersteuning van Simply Made en BlackBoxes krijgt de ondernemer weer tijd om zich te focussen op de business. Wij doen dit door te helpen met de financiële kant uitdagingen van de ondernemer en BlackBoxes door meer zichtbaarheid en eenheid te geven aan het merk.

Simply Made helpt bedrijven groeien door het inzetten van online marketing

  • Meer zichtbaarheid van je bedijf

  • Online en offline herkenbaarheid door positionering

  • Persoonlijke strategie voor jouw bedrijf

Wil je ook meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op:

M +31 646 413 809
info@simplymade.nl

Wat Tessa Swinkels zegt over onze marketing:

Toen onze klant Tessa Swinkels behoefte had aan een nieuwe website en een nieuwe huisstijl was het voor Simply Made een simpel rekensommetje, hier konden wij haar bij helpen! Tessa geeft aan: “Simply Made heeft mij aan Martine van BlackBoxes gekoppeld en hier is een hele succesvolle samenwerking uit voortgekomen! De nieuwe website en huisstijl zijn volledig op mijn wensen afgestemd, de samenwerking met Martine is heel fijn en de communicatie verliep soepel. De tips die Martine heeft gegeven over andere mogelijkheden om de tassen te verkopen waren zeer waardevol. Ik ben heel erg te spreken over het eindresultaat, het is precies geworden zoals ik voor ogen had en we hebben het in korte tijd tegen een goede prijs kunnen bewerkstellingen. Zonder de hulp van Martine was dit niet gelukt”

FLEX SERVICES

FLEX SERVICES

Flexservices bij langdurige afwezigheid

Simply Made kan je ook tijdelijke ondersteuning bieden. Bijvoorbeeld als je bedrijf wordt geconfronteerd met langdurige afwezigheid van financiële medewerkers. Bij Simply Made kan je zowel een administratief medewerker, financial controller als een ervaren CFO inhuren.

Wij werken op basis van tijdelijke ondersteuning. Zoals het wegwerken van de financiële achterstanden en het opleiden en begeleiden van het personeel op een financiële afdeling. Daarnaast kunnen we ook op basis van enkele uren per week, nabellen van achterstallige debiteuren of overige management werkzaamheden verrichten.

Wil je weten wie er voor Simply Made werken, dan kan je hier kijken naar onze experts!

Back To Top