skip to Main Content
CREDIT MANAGEMENT

CREDIT MANAGEMENT

Simply Made zorgt voor jouw credit management binnen jouw bedrijf. We nemen voor jou alle debiteurenbeheer, kredietinformatie en incasso uit handen zodat jij je kunt focussen op dat waar jij goed in bent.

Simply Made zorgt voor het credit management binnen jouw bedrijf :

  • Adviseren en begeleiden van jouw team

  • Ondersteuning en begeleiding bij de gesprekken met de bank

  • We nemen jouw procedures en risico’s onder de loep

JA, ik wil graag meer informatie!

Neem contact met ons op:

M +31 646 413 809
info@simplymade.nl

Simply Made zorgt voor jouw credit management binnen jouw bedrijf.

De oorspronkelijke missie van Simply Made is: succesvolle en vooruitstrevende ondernemers helpen met het opstellen, uitvoeren én bewaken van hun financiële en organisatorische bedrijfsplan. Simply Made ondersteunt, versterkt en verbetert je credit management afdeling. Wij zorgen ervoor dat het percentage vervallen posten wordt teruggedrongen waardoor jouw werkkapitaal wordt versterkt. Wij ondersteunen je ook bij de berekeningen en begeleiden je met de gesprekken bij jouw bank. De groei van jouw bedrijf moet immers worden gefinancierd.

Daarnaast nemen we jouw procedures en risico’s onder de loep. Dat doen we door het adviseren en opleiden van jouw team zodat jij je compleet kan richten op jouw core-business. Zonder zorgen over geld.

Waar kan je aan denken bij credit management?

Simply Made kan veel verschillende handelingen en processen uit handen nemen. We verzorgen het versturen van aanmaningen en bellen van klanten met achterstallige betalingen. Vreemde ogen dwingen luidt het gezegde en in dit geval is dat helemaal waar. We kunnen dan ook het overdragen en beheren van incasso’s, het afhandelen van faillissements-, en insolventieprocedures uit handen nemen. Wanneer mogelijk pakken we het polis- en limietbeheer van uw kredietverzekering aan en ondersteunen bij het beheer en naleving van uw algemene voorwaarden.

Met het uitbesteden van credit management haal je kunde en expertise in huis waarop jouw organisatie kan bouwen. De credit managers kunnen efficiënt en helder handelen. Overbodige personeels- en eventuele incassokosten worden hierdoor vermeden.

Onze credit management afdeling heeft een enorm sterke basis met een lang bestaand netwerk dat expliciet om de kennis en ervaring vraagt die zij gewend zijn van onze eigen creditmanager. Dit is het voordeel van alle ervaring die opgedaan in de afgelopen 18 jaar! Wil je weten wie onze financiële toppers zijn die jou kunnen helpen? Klik dan hier.

ERVAREN CREDIT MANAGER

ERVAREN CREDIT MANAGER

Achterblijven doe je alleen, groeien doe je samen. Wanneer mogen we jou verwelkomen?

Door anderen te helpen met hun strategie, hebben we zelf ook steeds meer inzicht gekregen en veel geleerd over bedrijfsprocessen in het algemeen. De oorspronkelijke missie van Simply Made is: succesvolle en vooruitstrevende ondernemers helpen met het opstellen, uitvoeren én bewaken van hun financiële en organisatorische bedrijfsplan.

Kruisbestuiving is onontbeerlijk voor Simply Made en daarmee de voeding waarmee we de accu telkens weer opladen. Met onze hands-on-mentaliteit staan we graag met onze ‘poten in de klei’ en willen we graag in gesprek met de ondernemer die het aanvoelt dat er iets moet gebeuren. En niet om op de loonlijst te komen maar als onafhankelijk financieel specialist voor een langere samenwerking. Geen ‘uurtje-factuurtje’ dus! We kunnen samen met de ondernemer aan tafel, inventariseren, analyseren en een financieel plan opstellen. Met de back-up van de andere specialisten binnen Simply Made zal het voor de ondernemer fijner, zekerder en winstgevender worden.

Back To Top