skip to Main Content
TWAN LIJTEN

TWAN LIJTEN

Twan Lijten is een sales- en marketing dier optima forma, het zit in zijn bloed als een gen dat daar niet toevallig landde. Moeilijke projecten vertaalt hij naar een begrijpelijke en te controleren omgeving.

Met een gedegen opleiding en dito ervaring staat hij zijn man(twan)netje. Bij Simply Made maakt hij de ruime portefeuille inzichtelijk en bereikbaar. Twan Lijten is een sales- en marketing dier optima forma die ook voor zijn klanten de vertaalslag weet te maken. Altijd maar weer en altijd mét zin. In het geheel van Simply Made moet je Twan zien als een spin-in-het-web, de extra oren, ogen en handen die je zomaar nodig kunt hebben. Da’s Twan ten voeten uit!

Twan heeft zijn sporen verdiend in de sales en dan met name in de uitgeverijbranche. Jarenlang verkocht hij grote en veelal dure campagnes aan adverterende bedrijven. Omdat Twan zich er altijd voor inspande om deze kostbare investeringen ook goed te laten renderen, ontwikkelde hij zich tot een hands-on sales- en marketingspecialist

Naast sales- en marketingspecialist is Twan ook singer-songwriter, hij scoorde in 2002 een hit met het liedje Puur op het Gevoel. Hij moest toen vaak uitleggen hoe hij deze en andere teksten had geschreven en hoe daar dan weer de juiste melodie bijkwam. Dat ging natuurlijk altijd wel ‘puur op het gevoel’ maar ook werd er goed gekeken en geluisterd naar waar het publiek om vroeg

In zijn vrije tijd is Twan heel sportief. Hij fietst regelmatig naar zijn schoonvader in Waddinxveen (110 km) en loopt maandelijks halve en hele marathons (3:47 was de snelste hele marathontijd in 2020 van Twan). Loopt veel met zijn hond en heeft grote lol met zijn twee lieve en knappe dochters.

Twan werkt puur op gevoel, net zoals zijn hit dat zegt. Want echt waar, onze Twan is niet alleen gespecialiseerd in sales maar heeft ook een zeer muzikale kant. De kennis en ervaring die hij daarmee opdoet weet hij weer prima te vertalen naar zijn passie voor sales. Creativiteit en sales gaan immers hand in hand.

Ben je nou benieuwd wat Twan voor jou kan doen? Neem dan contact op met Twan of lees alvast zijn blog

LUC VERSMISSEN - MANAGING DIRECTOR
LUC VERSMISSEN - MANAGING DIRECTOR

Bij Simply Made zet Luc als (interim) managing director en adviseur zijn unieke ervaring en expertise in om andere bedrijven te laten excelleren.

Meer over Luc…

ILSE PELKMANS - FINANCE ADVISOR & CONTROLLER
ILSE PELKMANS - FINANCE ADVISOR & CONTROLLER

Bij Simply Made zorgt Ilse voor een solide en verantwoord financieel management van opdrachtgevers, zodat die kunnen groeien zonder zorgen.

Meer over Ilse…

NANCY KLOP-VAN EETEN - CREDITMANAGER
NANCY KLOP-VAN EETEN - CREDITMANAGER

Bij Simply Made is Nancy verantwoordelijk voor het creditmanagement van diverse opdrachtgevers, waaronder W3O en The Short.

Meer over Nancy…

DAVY BRUURMIJN - FINANCIAL CONTROLLER
DAVY BRUURMIJN - FINANCIAL CONTROLLER

Bij Simply Made ondersteunt Davy als financial controller zowel de afdeling finance & control als de credit manager en zorgt dat de cijfers altijd up to date zijn.

Meer over Davy…

Back To Top