skip to Main Content
icon-strategy

HET TEAM

Het financiële fashionteam van Simply Made stelt zich aan je voor. Het team kent de complexe fashionwereld op haar duimpje, door eigen ervaring en door te luisteren naar anderen.

Ieder teamlid heeft zijn eigen specialisme, maar door het samenstellen van een gepassioneerd team is er een uniek geheel ontstaan dat de fashionondernemer in al haar facetten begrijpt en respecteert. Het team kent de complexe fashionwereld op haar duimpje, door eigen ervaring en door te luisteren naar anderen.

Zomaar een paar voorbeelden uit de praktijk waaruit blijkt dat we goed op elkaar ingespeeld zijn:

  • Simply Made heeft ervaren adviseurs in dienst die als sparring partner met de ondernemer meelopen.
  • Een goede gespecialiseerde partner op strategisch gebied voorziet je van advies op het gebied van strategie en hoe je dit dan vertaald naar een goed business- en financieel plan.
  • Het vinden van de juiste distributie partner in het buitenland is slechts een begin van internationaal werken.

 

Het financiële fashionteam van Simply Made stelt zich graag hieronder aan je voor

Simply-made-Luc.png
LUC VERSMISSEN - MANAGING DIRECTOR

Bij Simply Made zet Luc als (interim) managing director en adviseur zijn unieke ervaring en expertise in om andere bedrijven te laten excelleren.

Meer over Luc…

Simply-made-nancy.png
NANCY KLOP-VAN EETEN - CREDITMANAGER

Bij Simply Made is Nancy verantwoordelijk voor het creditmanagement van diverse opdrachtgevers, waaronder O3W en The Short.

Meer over Nancy…

Davy.png
DAVY BRUURMIJN - FINANCIAL CONTROLLER

Bij Simply Made ondersteunt Davy als financial controller zowel de afdeling finance & control als de credit manager en zorgt dat de cijfers altijd up to date zijn.

Meer over Davy…

Twan.png
TWAN LIJTEN - SALES & MARKETING MANAGER

Twan Lijten is een sales- en marketing dier optima forma, het zit in zijn bloed als een gen dat daar niet toevallig landde. Moeilijke projecten vertalen naar een begrijpelijke en te controleren omgeving.

Meer over Twan…

Back To Top