skip to Main Content
EXPORT

EXPORT

Simply Made heeft veel ervaring op het gebied van internationalisering. Wij weten als geen ander waar de stap naar het buitenland begint.

Wij weten als geen ander waar de stap naar het buitenland begint

Simply Made heeft veel ervaring op het gebied van internationalisering. Een succesvol product of dienst in Nederland levert niet automatisch succes op in het buitenland.

Wij begeleiden de ondernemer bij de zoektocht naar de geschikte agent of distributeur. Wij hebben hierbij een nauwe samenwerking opgebouwd met onze netwerkpartner For Believers

Een distributeur of agent die bij je past

Het is voor merken en modebedrijven heel belangrijk dat een distributeur of agent echt bij het merk past, qua smaak, maar ook qua mindset. En de distributeur of agent moet echt geloven in het merk en in het team. Dat is waar wij voor staan en waar een goed zoektocht naar de juiste match begint.

Veel jonge ondernemers of start-ups hebben nog geen netwerk in het buitenland. Juist daar kunnen we ze bij ondersteunen, we helpen met het vinden van een juiste partner, een agent, distributeur, franchise-partner, retailketen of e-tailer.

Wereldwijd distributie netwerk

Simply Made en For Believers hebben een wereldwijd netwerk opgebouwd van merken die op zoek zijn naar een distributie partner in Europa en omgekeerd. Het vinden van de juiste distributie partner in het buitenland is slechts een begin. Het is aan de ondernemer om er een succesvolle samenwerking van te maken. Simply Made heeft 15 jaar de distributie van het merk Björn Borg in de Benelux verzorgd en adviseert jou hoe dit aan te pakken.

Simply Made helpt je bij export van een product door:

Begeleiding bij de zoektocht naar een geschikte agent of distributeur

Gebruik wereldwijd netwerk van merken die op zoek zijn naar een distributiepartner

Ruim 15 jaar ervaring bij de distributen van het merk Björn Borg

Wil je advies?

Neem contact met ons op:

M +31 646 413 809
info@simplymade.nl

FLEX SERVICES

FLEX SERVICES

Flexservices bij langdurige afwezigheid

Simply Made kan je ook tijdelijke ondersteuning bieden. Bijvoorbeeld als je bedrijf wordt geconfronteerd met langdurige afwezigheid van financiële medewerkers. Bij Simply Made kan je zowel een administratief medewerker, financial controller als een ervaren CFO inhuren.

Wij werken op basis van tijdelijke ondersteuning. Zoals het wegwerken van de financiële achterstanden en het opleiden en begeleiden van het personeel op een financiële afdeling. Daarnaast kunnen we ook op basis van enkele uren per week, nabellen van achterstallige debiteuren of overige management werkzaamheden verrichten.

Wil je weten wie er voor Simply Made werken, dan kan je hier kijken naar onze experts!

Back To Top