skip to Main Content
STRATEGY

STRATEGY

Simply Made levert strategisch bedrijfsadvies. Wij denken mee over de doelstellingen en kansen van uw onderneming en helpen bij het opstellen van een ambitieus, maar realistisch businessplan – het ultieme fundament voor uw (groeiende) bedrijf.

Simply Made levert strategisch bedrijfsadvies en denkt mee over de doelstellingen en kansen van jouw onderneming. We helpen bij het opstellen van een ambitieus, maar realistisch businessplan – het ultieme fundament voor jouw (groeiende) bedrijf. Ook begeleiden we je bij juridische, organisatorische en financieringsvraagstukken

Simply Made adviseert opdrachtgevers

We adviseren opdrachtgevers, al dan niet tijdelijk, bij alle ondersteunende disciplines binnen een bedrijf. Door onze flexservices kunnen we direct inspringen of voor langere tijd meedraaien in jouw bedrijf.

Simply Made bestaat uit een hecht team van gespecialiseerde adviseurs met een netwerk van vaste experts op deelgebieden.

Wij denken mee bij het bepalen van je strategie en vertalen deze naar concrete businessplannen en een financieel plan.

Wij hebben een zeer sterke groei gekend met de distributie van het merk Björn Borg in de Benelux en hebben dus veel ervaring met de uitdagingen die dit met zich meebrengt.

Wat kan Simply Made voor jou doen?

Door anderen te helpen met hun strategie hebben we zelf ook steeds meer inzicht gekregen en veel geleerd over bedrijfsprocessen in het algemeen. De oorspronkelijke missie van Simply Made, succesvolle en vooruitstrevende ondernemers helpen met het opstellen, uitvoeren én bewaken van hun financiële en organisatorische bedrijfsplan, is daarmee gewaarborgd.

Als we dan gaan kijken of onze eigen financiële planning in de pas loopt met het vooraf opgestelde bedrijfsplan, kunnen we alleen maar concluderen dat de doelen zijn behaald en zelfs zijn overtroffen! Mede dankzij jou, jij bent als ondernemer immers de voedingsbron van ons prachtige bedrijf.  Zonder jou is er niemand om te begeleiden of om zélf slimmer en beter van te worden. Kruisbestuiving is onontbeerlijk voor Simply Made. Daarmee de voeding waarmee we de accu telkens weer opladen!

Simply Made levert strategisch bedrijfsadvies door:

  • Samen met jou al de bedrijfsprocessen onder de loep nemen en eventueel te verbeteren

  • Helpen met het opstellen, uitvoeren en bewaken van het financiële en organisatorische bedrijfsplan

  • Ervaring over te dragen vanuit een hecht team van gespecialiseerde adviseurs

Hulp nodig bij de strategy van jouw bedrijf?

Neem contact met ons op:

M +31 646 413 809
info@simplymade.nl

FLEX SERVICES

FLEX SERVICES

Flexservices bij langdurige afwezigheid

Simply Made kan je ook tijdelijke ondersteuning bieden op de financiële afdeling. Bijvoorbeeld als je bedrijf wordt geconfronteerd met langdurige afwezigheid van financiële medewerkers. Bij Simply Made kan je zowel een administratief medewerker, financial controller als een ervaren CFO inhuren.

Wij werken op basis van tijdelijke ondersteuning. Zoals het wegwerken van de financiële achterstanden en het opleiden en begeleiden van het personeel op een financiële afdeling. Daarnaast kunnen we ook op basis van enkele uren per week, nabellen van achterstallige debiteuren of overige management werkzaamheden verrichten.

Maak hier kennis met de Simpy Made experts, stuk voor stuk specialisten op hun eigen vakgebied.

Back To Top