skip to Main Content
NANCY KLOP- VAN EETEN

NANCY KLOP- VAN EETEN

Onze creditmanager Nancy is van alle markten thuis. Dankzij haar grote wil om te leren en de stof haar eigen te maken, is zij nu in te zetten voor praktisch alle facetten op jouw backoffice.

Bij Simply Made is Nancy onder andere verantwoordelijk voor het creditmanagement van diverse opdrachtgevers, waaronder O3W en The Short.

Nancy is een gepassioneerde creditmanager met haar roots in lifestyle & retail. Ze heeft zo’n veertien jaar bij modemerk Björn Borg gewerkt. Hier was Nancy eindverantwoordelijk voor alle werkzaamheden op de afdeling creditmanagement. Hieronder vielen het polisbeheer van de kredietverzekering, het beheer van de consignment agreements en andere grote accounts, faillissementen en incasso’s, de afdelingsbegrotingen en de wekelijkse rapportages aan de directie.

Nancy is van alle markten thuis

Ondanks haar specialisatie op het gebied van creditmanagement is zij tegenwoordig in te zetten voor praktisch alle facetten op jouw backoffice. Van PA tot sales assistent of logistiek. Nancy regelt het, zit er bovenop en pakt alles op haar pad alsof het haar eigen ding is,

Lees hier meer over Nancy in haar blog

LUC VERSMISSEN - MANAGING DIRECTOR
LUC VERSMISSEN - MANAGING DIRECTOR

Bij Simply Made zet Luc als (interim) managing director en adviseur zijn unieke ervaring en expertise in om andere bedrijven te laten excelleren.

Meer over Luc…

ILSE PELKMANS - FINANCE ADVISOR & CONTROLLER
ILSE PELKMANS - FINANCE ADVISOR & CONTROLLER

Bij Simply Made zorgt Ilse voor een solide en verantwoord financieel management van opdrachtgevers, zodat die kunnen groeien zonder zorgen.

Meer over Ilse…

TWAN LIJTEN - SALES & MARKETING MANAGER
TWAN LIJTEN - SALES & MARKETING MANAGER

Twan Lijten is een sales- en marketing dier optima forma, het zit in zijn bloed als een gen dat daar niet toevallig landde. Moeilijke projecten vertalen naar een begrijpelijke en te controleren omgeving.

Meer over Twan…

DAVY BRUURMIJN - FINANCIAL CONTROLLER
DAVY BRUURMIJN - FINANCIAL CONTROLLER

Bij Simply Made ondersteunt Davy als financial controller zowel de afdeling finance & control als de credit manager en zorgt dat de cijfers altijd up to date zijn.

Meer over Davy…

Back To Top