skip to Main Content
ADVICE

ADVICE

Simply Made adviseert bij alle ondersteunende disciplines binnen een bedrijf. Met een hecht team van gespecialiseerde adviseurs en een netwerk van vaste experts op deelgebieden.

Strategy

Simply Made adviseert opdrachtgevers, al dan niet tijdelijk, bij alle ondersteunende disciplines binnen een bedrijf. Simply Made bestaat uit een hecht team van gespecialiseerde adviseurs met een netwerk van vaste experts op deelgebieden. Doordat wij meedenken bij het bepalen van jouw strategie kunnen we deze vertalen naar een concreet business plan of een financieel plan.

Warehousing

Simply Made adviseert je bij warehousing en werkt met partners met volledig geautomatiseerde en goed georganiseerde warehouses. Omdat zij  alle retail- en consumentenleveringen verzorgen inclusief de retouren, kan dat tegen een scherp tarief. Bovendien integreren we de inkomende en uitgaande datastroom digitaal. Daarbij maken we gebruik van reeds bestaande koppelingen en ook de facturatie gaat volledig automatisch. Daarmee bieden we maximale efficiëntie in de dienstverlening naar jouw klanten. Omdat we je hierin optimaal willen helpen, werken we samen met onze netwerkpartner Modexpress en It’s perfect solutions

IT

Simply Made levert IT-advies. Door je te begeleiden  bij de zoektocht naar de juiste financiële en administratieve software, kunnen we je ook adviseren over de implementatie. Aangezien wij ook werken met online oplossingen, zijn er  geen grote investeringen nodig zijn en werk je steeds met de meest recente versies. Daarmee wordt jouw data op een veilige manier in de cloud opgeslagen. Onze netwerkpartners It’s Perfect Solutions en Numblees kunnen hierin ook een handje meehelpen

Financing

Simply Made heeft specialistische kennis in huis en diverse contacten op het gebied van werkkapitaal financiering zoals bijvoorbeeld factoring en inkoopfinanciering. Wij adviseren en ondersteunen bij uw financieringsaanvraag.  Simply Made helpt bij het opzetten van de financiële organisatie waardoor u meer inzicht krijgt in jouw bedrijf. Daardoor kunnen we helpen bij het opzetten van de begroting en rapportage structuur afgestemd op de behoefte van jouw financier of investeerder. Bij het zoeken naar de juiste financiering werken we samen met onze netwerkpartner Bricks & More

Coaching

Omdat Simply Made ervaren adviseurs in dienst heeft, lopen die als sparring partner met de ondernemer mee. We bespreken maandelijks de business en beoordelen de cijfers. Doordat we  jouw medewerkers coachen en begeleiden, kunnen we jouw organisatie naar een volgende fase brengen. Je bedrijf groeit sterk en de organisatie moet worden uitgebouwd. Wij begeleiden je bij het vinden van de geschikte financiële medewerkers, van administratief medewerker tot financial controller. Daarbij werkt Simply Made reeds enkele jaren samen met For Believers , gespecialiseerd in recruitment van sales en customer support medewerkers voor de Mode branche zodat wij alle kennis in huis hebben om jouw bedrijf daarin optimaal te kunnen ondersteunen.

Marketing

Simply Made & BlackBoxes willen bedrijven in de modebranche helpen bij de groei van hun merk en bedrijf. De ondernemer heeft een passie voor hun product of een goed idee voor een dienstverlening. Een ondernemer wil een kleding, tassen of schoenenmerk starten. Een winkel beginnen,te maken hebben met een sterke groei van zijn of haar merk. Daardoor lopen zij tegen allerlei vraagstukken aan. Simply Made helpt met de vraagstukken over deze groei en wat hierbij komt kijken.

Simply Made adviseert opdrachtgevers door middel van:

  • Gespecialiseerde adviseurs met een netwerk van vaste experts en kennisgebieden

  • Brede inzetbaarheid, zowel voor korte of langere termijn

  • Begeleiding, coaching en ondersteuning binnen je bedrijf

Wil je ook advies op maat en meer weten?

Neem contact met ons op:

M +31 646 413 809
info@simplymade.nl

QUICKSCAN

QUICKSCAN

Aan de hand van onze quikscanmethode kunnen we snel en overzichtelijk zien wat jij nodig hebt en wij kunnen aanbieden. Met deze quickscangegevens kunnen we een op maat gemaakt plan aanbieden. Dat plan bespreken we tijdens een meeting. Tijdens die meeting geven we een uitgebreid plan, luisteren naar jouw ideeën zodat we samen een gerichte strategie kunnen maken voor jouw bedrijf.

Wil je de quikscan aanvragen klik dan op deze regel. 

Back To Top