skip to Main Content
Financing

Financing

Simply Made heeft specialistische kennis in huis bij factoring en inkoopfinanciering. Wij adviseren en ondersteunen bij jouw financieringsaanvraag

Simply Made heeft specialistische kennis in huis en diverse contacten op het gebied van werkkapitaal financiering zoals bijvoorbeeld factoring en inkoopfinanciering. Wij adviseren en ondersteunen bij jouw financieringsaanvraag.

Simply Made helpt bij het opzetten van de financiële organisatie waardoor je meer inzicht krijgt in jouw bedrijf. We helpen je bij het opzetten van de begroting en rapportage structuur afgestemd op de behoefte van jouw financier of investeerder.

 

De traditionele banken haken steeds vaker af als het gaat om de financiering van MKB bedrijven. Inmiddels zijn er nieuwe spelers op de markt die deze financieringsbehoefte overnemen. Hierbij valt te denken aan onder andere private equity, crowd funding en financiering op basis van data analyse. Wij begeleiden je bij de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden en maken gebruik van de kennis van  gespecialiseerde partijen.

Een goed inzicht in het bedrijf is cruciaal

Voor de aanvraag van een financiering is inzicht in het bedrijf van cruciaal belang. Wij stellen samen met jou een financieel plan op met een uitgebreide cash flow planning waaruit we de financieringsbehoefte af kunnen lezen. We volgen dit financieel plan maandelijks of op kwartaalbasis op. Je maakt hierbij gebruik van onze jarenlange ervaring en netwerk, wat een belangrijk voordeel is bij de financieringsaanvraag.

Bij het zoeken naar de juiste financiering werken we samen met onze netwerkpartner Bricks & More

Simply Made advies bij financiering:

  • Adviseren en ondersteunen bij jouw financieringsaanvraag

  • Begeleiding bij de zoektocht van alle mogelijkheden

  • Opstellen financieel plan en financieringsbehoefte

Meer informatie?

Neem contact met ons op:

M +31 646 413 809
info@simplymade.nl

FLEX SERVICES

FLEX SERVICES

Flexservices bij langdurige afwezigheid

Simply Made kan je ook tijdelijke ondersteuning bieden. Bijvoorbeeld als je bedrijf wordt geconfronteerd met langdurige afwezigheid van financiële medewerkers. Bij Simply Made kan je zowel een administratief medewerker, financial controller als een ervaren CFO inhuren.

Wij werken op basis van tijdelijke ondersteuning. Zoals het wegwerken van de financiële achterstanden en het opleiden en begeleiden van het personeel op een financiële afdeling. Daarnaast kunnen we ook op basis van enkele uren per week, nabellen van achterstallige debiteuren of overige management werkzaamheden verrichten.

Wil je weten wie er voor Simply Made werken, dan kan jij hier kijken naar onze experts!

Back To Top