skip to Main Content
BLACKBOXES

BLACKBOXES

Simply Made en BlackBoxes zetten jouw bedrijf op de kaart! BlackBoxes gelooft er heilig in dat alles aan de beleving van je bedrijf en website moet kloppen en één geheel moet zijn. BlackBoxes helpt je aan meer omzet door te kijken naar je social media, maar ook je interieur, etalages, promoties, events en online content.

Simply Made en BlackBoxes ontzorgen bedrijven door:

  • Marketing mogelijkheden om te groeien

  • Online en offline herkenbaarheid en positionering

  • Persoonlijke strategie speciaal voor jouw unieke bedrijf

JA, ik wil graag meer informatie!

Neem contact met ons op:

M +31 646 413 809
info@simplymade.nl

Simply Made en BlackBoxes zetten jouw bedrijf op de kaart door te kijken naar groei op elk hun eigen manier.

Simply Made en Blackboxes hebben dezelfde visie, samen kijken we naar de mogelijkheden en een plan om te groeien, sparren, over ondernemers problemen praten of kijken waar je een andere ondernemer kan introduceren.

Beiden willen we bedrijven in de modebranche helpen bij de groei van hun merk en bedrijf. De ondernemer heeft een passie voor hun product of een goed idee voor een dienstverlening. Een ondernemer wil een kleding, tassen of schoenenmerk starten, een winkel beginnen, of heeft te maken met een sterke groei van zijn of haar merk en loopt tegen allerlei vraagstukken aan. Simply Made helpt met de vraagstukken over deze groei en wat hierbij komt kijken,

Een samenwerking waar in de eerste plaats onze klanten van zouden kunnen profiteren

Simply Made helpt bedrijven groeien net als BlackBoxes en zijn beide gericht op Retail en Wholesale. Luc heeft jarenlange ervaring o.a. als Financieel Directeur bij  Björn Borg dus hij heeft dus ruime ervaring hiermee. Hij weet dat de ondernemer alle ballen zelf in de lucht moet houden en zich tevens bezig houdt met diverse zaken waar zijn of haar kracht niet ligt. Door de ondersteuning van Simply Made en BlackBoxes krijgt hij of zij weer tijd om zich te focussen op de business. Simply Made doet dit door overall te helpen met de financiële kant uitdagingen van de ondernemer en BlackBoxes door meer zichtbaarheid en eenheid te geven aan het merk.

BlackBoxes helpt je aan meer omzet door marketing, herkenbaarheid en continuïteit

Blackboxes kijkt naar je Social Media, maar ook je interieur, etalages, promoties, events en online content. De hele visuele beleving wordt samen met de ondernemer goed doorgenomen. Er wordt eerst een solide actieplan gemaakt, een strategie speciaal voor deze ondernemer! Wil je dat BlackBoxes alles overneemt nadat het plan klaar is? Dat wil zeggen: de blogs posten op diverse media, de grafische beelden maken en de fotografie in beheer nemen.  En ook de nieuwsbrieven versturen?  Dan is dat ook mogelijk! Er zijn verschillende programma’s voor verschillende ondernemers. Want geen enkele vraag en onderneming is gelijk

QUICKSCAN

QUICKSCAN

Aan de hand van onze quikscan methode kunnen we snel en overzichtelijk zien wat jij nodig hebt en wij kunnen aanbieden. Met deze quickscan gegevens kunnen we een op maat gemaakt plan aanbieden. Dat plan bespreken we tijdens een meeting. Tijdens die meeting geven we een uitgebreid plan, luisteren naar jouw ideeën zodat we samen een gerichte strategie kunnen maken voor jouw bedrijf.

Back To Top