skip to Main Content
COACHING

COACHING

Simply Made coacht je medewerkers en helpt zo je bedrijf naar een volgende fase. Simply Made heeft ervaren adviseurs in dienst die als sparring partner met de ondernemer meelopen. We bespreken maandelijks de business en beoordelen de cijfers.

Simply Made coacht je medewerkers en helpt zo je bedrijf naar een volgende fase.

Doordat Simply Made ervaren adviseurs in dienst heeft die als sparring partner met de ondernemer meelopen kunnen wij jouw bedrijf goed coachen. We bespreken maandelijks de business en beoordelen de cijfers. We coachen jouw medewerkers en brengen je organisatie naar een volgende fase.

Jouw bedrijf groeit sterk en de organisatie moet worden uitgebouwd. Wij begeleiden je bij het vinden van de geschikte financiële medewerkers, van administratief medewerker tot financial controller.

Misschien heb je de geschikte kandidaat al in huis, maar mist deze nog wat kennis en ervaring. Wij lopen tijdelijk met je mee en leiden de medewerkers op.

Simply Made heeft ervaren specialisten in dienst op alle financiële functies op het gebied van credit management, financieel en operationeel management en financial control.

Bij de distributie van het merk Björn Borg hebben wij een groei van 5 naar 45 miljoen en van 15 naar 200 medewerkers begeleid.

Daarnaast werkt Simply Made reeds enkele jaren samen met For Believers , gespecialiseerd in recruitment van sales en customer support medewerkers voor de Mode branche.

Wil je meer weten over coaching en hoe wij dat doen? Lees dan onze blog.

Simply Made coacht door:

  • Je te begeleiden bij het vinden van geschikte financiële medewerkers

  • We leiden medewerkers op wanneer deze nog wat kennis en/of ervaring missen

  • Gebruik te maken van ervaren specialisten op alle belangrijke functies binnen een organisatie

Wil je advies?

Neem contact met ons op:

M +31 646 413 809
info@simplymade.nl

FLEX SERVICES

FLEX SERVICES

Flexservices bij langdurige afwezigheid

Simply Made kan je ook tijdelijke ondersteuning bieden. Bijvoorbeeld als je bedrijf wordt geconfronteerd met langdurige afwezigheid van financiële medewerkers. Bij Simply Made kan je zowel een administratief medewerker, financial controller als een ervaren CFO inhuren.

Wij werken op basis van tijdelijke ondersteuning. Zoals het wegwerken van de financiële achterstanden en het opleiden en begeleiden van het personeel op een financiële afdeling. Daarnaast kunnen we ook op basis van enkele uren per week, nabellen van achterstallige debiteuren of overige management werkzaamheden verrichten.

Wil je weten wie er voor Simply Made werken, dan kan je  hier kijken naar onze experts!

Back To Top