skip to Main Content
Coaching, Waarom Wij Jou Naar Een Hoger Level Tillen!

Coaching, waarom wij jou naar een hoger level tillen!

Coaching, eigenlijk een simpel woord voor het delen van jouw kennis omdat je zelf inmiddels ervaringsdeskundige bent. Immers heb je alles al een keer van A tot Z meegemaakt. En zeg nou zelf, waarom zou je deze kennis en ervaring dan niet delen met de wereld?

Terug naar de basis van Simply Made; Björn Borg

Maar waarom noemen wij ons van Simply Made nou ervaringsdeskundigen, zal je jezelf wellicht afvragen? Nou, dat is vrij makkelijk op te sommen!

Natuurlijk moeten we je daarvoor weer even meenemen naar onze achtergrond bij Björn Borg. Het is een feit dat we bij de distributie van dit merk een groei van 5 naar 45 miljoen omzet en van 15 naar 200 medewerkers hebben gerealiseerd. Een dusdanige groei brengt natuurlijk de nodige uitdagingen met zich mee.

Je kunt dan denken aan een (te) sterke groei waarbij je zo snel moet schakelen dat het lastig wordt om te overzien wat de juiste beslissingen zijn om te maken voor je bedrijf. Nog snellere groei is namelijk niet te handhaven maar je wilt ook de huidige groei niet afremmen.

Daarnaast krijg je op een bepaald punt ook te maken met stagneren van de groei of zelfs het inkrimpen van je bedrijf. Hoe ga je hiermee om? En wat heeft dit voor gevolgen voor je personeel?

Daarnaast is het essentieel dat je de juiste persoon op de juiste plek hebt zitten, en met zoveel jaren aan ervaring en groei hebben we de nodige medewerkers zien komen en gaan.

Maar er is nog veel meer ervaring in huis!

Maar natuurlijk hebben wij niet alleen de ervaringsdeskundigen in huis vanuit Björn Borg. Een heel belangrijk deel hiervan is ook opgebouwd bij het Zweeds telecombedrijf Ericsson waar we kennis en ervaring op hebben gebouwd op het gebied van cash & Treasury management, budgettering, en reporting.

Ook de publieke sector is vertegenwoordigd vanuit jarenlange werkzaamheden voor Gemeente Tilburg waarbij je meer moet denken in de richting van beleidswerkzaamheden en plannen op het gebied van de economie & arbeidsmarkt, gebiedsontwikkeling, en sportbedrijven.

Daarnaast kunnen we ook nog trots zijn op een dijk van ervaring op het gebied van Sales, opgebouwd in diverse sectoren, van advertisement tot fashion. Met een grote kennis op het gebied van sales- en marketingstrategieën is het mogelijk om bedrijven naar grote hoogtes te begeleiden!

En wat heb jij daar dan aan?

Nou, dat is heel makkelijk! Wij hebben het allemaal al eens meegemaakt en stuk voor stuk vinden wij het een uitdaging om jouw wereld daarmee een stukje groter te maken. Goede coaching levert immers het resultaat op dat de student de mentor voorbij gaat, dan hebben wij ons doel bereikt.

Wij coachen jou om te zorgen dat jouw bedrijf groeit en bloeit, wij coachen je werknemers om daadwerkelijk te zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek zit. En heb je nog niet de juiste persoon te pakken? Nou, dan gaan we die toch voor jou zoeken!

Wil jij ons nou ook graag voorbij groeien? Wacht niet langer en bel of mail ons, wij geven je met liefde onze kennis!

Coaching, onze kennis, jouw groei!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top