skip to Main Content
IT'S PERFECT SOLUTIONS

IT'S PERFECT SOLUTIONS

Simply Made werkt nauw samen met Itsperfect. Zij verzorgen alle retail- en consumentenleveringen en retouren tegen een scherp tarief. Wil je meer weten over warehousing, ERP-systemen en maximale efficiëntie? Lees dan hieronder wat Itsperfect allemaal doet in samenwerking met Simply Made.

Simply Made in samenwerking met Itsperfect is perfect voor jouw bedrijf omdat:

  • Itsperfect een jarenlange ervaring heeft op het gebied van warehousing

  • Maximale efficiëntie

  • Facturatie volledig automatisch gaat

  • Alle retail- en consumentenleveringen inclusief retouren zijn tegen een scherp tarief

JA, ik wil graag meer informatie!

Neem contact met ons op:

M +31 646 413 809
info@simplymade.nl

Wij hebben een efficiënt ingericht warehousesysteem dat een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering is. Hiermee worden tijdige leveringen met een hoge kwaliteit gewaarborgd.

We zien dat webshopverkopen een steeds groter aandeel van de leveringen vormen. Daarom heeft Simply Made een uitgebreid vergelijkend onderzoek gedaan bij verschillende warehouses en de kosten en condities met elkaar vergeleken. Daaruit is naar voren gekomen dat Itsperfect het beste bij onze visie past.

Simply Made werkt nauw samen met Itsperfect.

Itsperfect heeft een volledig geautomatiseerd en goed georganiseerd warehousesysteem. Zij verzorgen alle retail- en consumentenleveringen, inclusief de retouren, tegen een scherp tarief.

Enkele voorbeelden van het ERP-systeem zijn:

Omdat iedere gebruiker zijn eigen persoonlijke dashboard kan definiëren en alleen die statistieken tonen die voor die persoon relevant zijn, is het een overzichtelijk geheel en makkelijk in gebruik.

Doordat je jouw statistieken in zowel een tabel kan presenteren als een grafiek of diagram, is de widget door beide opties makkelijke en snel te gebruiken en bovendien kan je er op elk willekeurig moment tussen schakelen.

Registreer de gegevens van jouw collectie in detail en volg stap voor stap de totstandkoming van jouw collectie.

Itsperfect maakt facturering zo eenvoudig mogelijk, voor jou en voor je klanten. Alle facturering in Itsperfect is volledig automatische en digitaal, zonder dat je er echt bovenop hoeft te zitten. Is er iets dat jouw aandacht nodig heeft? Itsperfect informeert je tijdig, per e-mail. Itsperfect weet waar je te vinden bent, zelfs als je niet bent ingelogd.

Artikelen binnen de mode bestaan vaak uit meerdere maten en meerdere kleuren.  In ons ERP-systeem kan je alle informatie van een artikel bij elkaar inzichtelijk hebben.

Omdat weten de sleutel is en Itsperfect begrijpt dat. Daarom geeft Itsperfect je jouw eigen BI-tool, waarmee je je gegevens kunt analyseren, op welke wijze jij dat maar wilt.

Zo zijn er tal van mogelijkheden. Wil je kijken of dit ook iets is voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met Simply Made

QUICKSCAN

QUICKSCAN

Aan de hand van onze quikscan methode kunnen we snel en overzichtelijk zien wat jij nodig hebt en wij kunnen aanbieden. Met deze quickscan gegevens kunnen we een op maat gemaakt plan aanbieden. Dat plan bespreken we tijdens een meeting. Tijdens die meeting geven we een uitgebreid plan, luisteren naar jouw ideeën zodat we samen een gerichte strategie kunnen maken voor jouw bedrijf.

Back To Top