skip to Main Content
Warehousing

Warehousing

Simply Made adviseert jouw bedrijf bij warehousing. Wij werken samen met partners met volledig geautomatiseerde en goed georganiseerde warehouses. Zij verzorgen alle retail- en consumentenleveringen, inclusief de retouren.

Door onze samenwerking met gespecialiseerde netwerkpartners en deze in te zetten op de juiste plek, adviseert Simply Made ook op warehousing. Uit eigen ervaring en onderzoek kan Simply Made het juiste advies geven!

Simply Made adviseert jouw bedrijf bij warehousing. Wij werken samen met partners met volledig geautomatiseerde en goed georganiseerde warehouses. Zij verzorgen alle retail- en consumentenleveringen, inclusief de retouren, tegen een scherp tarief. Bovendien integreren we de inkomende en uitgaande datastroom digitaal, waarbij we gebruik maken van reeds bestaande koppelingen.

Ook de facturatie gaat volledig automatisch. Daarmee bieden we maximale efficiëntie in de dienstverlening naar uw klanten.

Uitgebreid vergelijkend onderzoek bij verschillende warehouses

Simply Made heeft een uitgebreid vergelijkend onderzoek gedaan bij verschillende warehouses en de kosten en condities met elkaar vergeleken.
Wij hebben bij meerdere warehouses koppelingen gemaakt tussen het magazijn en het ERP systeem waardoor goederenontvangsten, leveringen en retouren automatisch worden verwerkt.

Wij hebben voor de distributie van het merk Björn Borg een eigen warehouse gebouwd en 15 jaar lang aangestuurd.

Een efficient ingericht warehouse is een zeer cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Hiermee worden tijdige leveringen met een hoge kwaliteit gewaarborgd. Webshop verkopen vormen een steeds groter aandeel van de leveringen.

Wij werken hierin samen met onze netwerkpartner Modexpress en It’s perfect solutions.

Wil je nou meer weten over warehousing? Lees dan wat handige tips op ons blog.

Simply Made advies bij warehousing omdat:

  • Meer dan 15 jaar ervaring bij o.a. de distributie van Björn Borg

  • Samenwerking met partners met volledig geautomatiseerde en goed georganiseerde warehouses

  • Meerdere warehouses koppelingen en onderzoek gedaan

Wil je advies?

Neem contact met ons op:

M +31 646 413 809
info@simplymade.nl

FLEX SERVICES

FLEX SERVICES

Flexservices bij langdurige afwezigheid

Simply Made kan je ook tijdelijke ondersteuning bieden. Bijvoorbeeld als je bedrijf wordt geconfronteerd met langdurige afwezigheid van financiële medewerkers. Bij Simply Made kan je zowel een administratief medewerker, financial controller als een ervaren CFO inhuren.

Wij werken op basis van tijdelijke ondersteuning. Zoals het wegwerken van de financiële achterstanden en het opleiden en begeleiden van het personeel op een financiële afdeling. Daarnaast kunnen we ook op basis van enkele uren per week, nabellen van achterstallige debiteuren of overige management werkzaamheden verrichten.

Wil je weten wie er voor Simply Made werken, dan kan jij hier kijken naar onze experts!

Back To Top