skip to Main Content
IT

IT

Simply Made levert IT-advies voor jouw bedrijf. Wij werken samen met partners en begeleiden jou samen bij je zoektocht naar de juiste financiële en administratieve software.

Simply Made levert IT-advies voor jouw bedrijf. Wij werken samen met partners en begeleiden jou samen bij je zoektocht naar de juiste financiële en administratieve software.

 

Simply Made levert IT-advies. Wij begeleiden je bij de zoektocht naar de juiste financiële en administratieve software. Ook adviseren wij je over de implementatie. Wij werken met online oplossingen waarbij geen grote investeringen nodig zijn en je steeds werkt met de meest recente versies. Daarmee wordt de data op een veilige manier in de cloud opgeslagen.

Ook worden jouw facturen en kassabonnen automatisch in de financiële administratie geboekt. Bovendien zijn ze via een app altijd en overal digitaal in te zien en te bewerken, dit alles tegen lagere kosten.

Software in de cloud

Veel bedrijven werken met allerlei deelsystemen die los van elkaar werken. Hierdoor zijn de basis processen vaak inefficiënt en ontstaan er verschillen. Wij helpen met het maken van de keuzes voor een nieuw systeem en begeleiden bij de overstap.

Bij deze keuze is het van belang om met partijen te werken die software in de cloud aanbieden en die meegroeien in de snelle ontwikkelingen in de software wereld. Doordat wij je helpen bij de overstap naar een geïntegreerd ERP systeem dat voorziet in de ondersteuning van alle basisprocessen van een onderneming en professionele management informatie levert, heb jij je handen vrij.

Een goed systeem helpt de onderneming bij de groei en zorgt dat je de concurrent voorblijft.

Wij werken hierin samen met onze netwerkpartners It’s Perfect Solutions en Numblees.

Simply Made advies werkt, omdat:

  • Wij je begeleiden bij de zoektocht naar de juiste financiële en administratieve software

  • We werken met online oplossingen waarbij geen grote investeringen nodig zijn

  • Je via een app alles gelijk digitaal kan in zien en bewerken

IT advies voor jouw bedrijf nodig?

Neem contact met ons op:

M +31 646 413 809
info@simplymade.nl

FLEX SERVICES

FLEX SERVICES

Flexservices bij langdurige afwezigheid

Simply Made kan je ook tijdelijke financiële ondersteuning bieden. Bijvoorbeeld als je bedrijf wordt geconfronteerd met langdurige afwezigheid van financiële medewerkers. Bij Simply Made kan je zowel een administratief medewerker, financial controller als een ervaren CFO inhuren.

Wij werken op basis van tijdelijke ondersteuning. Zoals het wegwerken van de financiële achterstanden en het opleiden en begeleiden van het personeel op een financiële afdeling. Daarnaast kunnen we ook op basis van enkele uren per week, nabellen van achterstallige debiteuren of overige management werkzaamheden verrichten.

Wil je weten wie er voor Simply Made werken, dan kan jij hier kijken naar onze experts!

Back To Top