skip to Main Content
BRICKS EN MORE

BRICKS EN MORE

Simply Made en Bricks and More werken samen aan een financiële oplossing. Wij stellen samen met jou een financieel plan op met een uitgebreide cashflowplanning waaruit we de financieringsbehoefte af kunnen lezen. Bricks and More zorgt vervolgens dat hier een financiering op aangesloten wordt die past bij jou en jouw bedrijf.

Simply Made en Bricks and More werken samen aan een financiele oplossing

  • Meer inzicht in jouw bedrijf

  • Wij adviseren en ondersteunen je bij het opstellen van een financieel plan

  • Afgestemd op de behoefte van jouw bedrijf

JA, ik wil graag meer informatie!

Neem contact met ons op:

M +31 646 413 809
info@simplymade.nl

Bij het zoeken naar de juiste financiering kijkt Simply Made samen met Bricks and More naar een passende oplossing.

De traditionele banken haken steeds vaker af als het gaat om de financiering van MKB bedrijven. Inmiddels zijn er nieuwe spelers op de markt die deze financieringsbehoefte overnemen. Hierbij valt te denken aan onder andere private equity, crowd funding en financiering op basis van data analyse. Wij begeleiden je bij de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden en maken gebruik van de kennis van  gespecialiseerde partijen.

Een goed inzicht in het bedrijf is cruciaal

Voor de aanvraag van een financiering is inzicht in het bedrijf van cruciaal belang. Wij stellen samen met jou een financieel plan op met een uitgebreide cashflowplanning waaruit we de financieringsbehoefte af kunnen lezen. We volgen dit financieel plan maandelijks of op kwartaalbasis op. Je maakt hierbij gebruik van onze jarenlange ervaring en netwerk, wat een belangrijk voordeel is bij de financieringsaanvraag.

Simply Made heeft specialistische kennis in huis en heeft diverse contacten op het gebied van werkkapitaalfinanciering zoals bijvoorbeeld factoring en inkoopfinanciering. Wij adviseren je en ondersteunen bij jouw financieringsaanvraag.  Simply Made helpt bij het opzetten van de financiële organisatie waardoor jij meer inzicht krijgt in jouw bedrijf. Daardoor kunnen we helpen bij het opzetten van de begroting-en rapportagestructuur afgestemd op de behoefte van jouw financier of investeerder.

QUICKSCAN

QUICKSCAN

Aan de hand van onze quikscanmethode kunnen we snel en overzichtelijk zien wat jij nodig hebt en wij kunnen aanbieden. Met deze quickscangegevens kunnen we een op maat gemaakt plan aanbieden. Dat plan bespreken we tijdens een meeting. Tijdens die meeting geven we een uitgebreid plan, luisteren naar jouw ideeën zodat we samen een gerichte strategie kunnen maken voor jouw bedrijf.

Back To Top