skip to Main Content
ONS NETWERK

ONS NETWERK

Simply Made heeft een netwerk van vaste experts. In nauw overleg met deze partners, kunnen we bedrijven helpen met diverse vraagstukken

Samen staan we sterker

Door het samenstellen van een gepassioneerd team en samenwerkingsverbanden aan te gaan met diverse hoogwaardige partners (Numblees, It’s Perfect, BlackBoxes, Bricks&More etc.) is er een uniek geheel ontstaan. Simply Made heeft een netwerk van vaste experts. In nauw overleg met onze partners, kunnen we bedrijven dus ook helpen met o.a. online boekhouden en administratie, ERP systemen, warehousing, export, online marketing en social media, financiering en recruitment.

Wij begrijpen en respecteren dat de fashion-ondernemer in al haar facetten. Groeien willen we allemaal. Internationaliseren is bijna een must vandaag de dag. Online groeien (en hoe doe je dat dan?) is niet meer te stuiten en zeker niet uit te sluiten. Kiezen we voor wél of géén warehousing etc. etc.  Allemaal makkelijker gezegd dan gedaan. Kansen liggen er volop maar je moet ze wel zien. Valkuilen vallen niet altijd op. Maar als je ze zelf allemaal hebt ontdekt en gezien. Dan is het mooi als je een ander kunt behoeden voor veel gemaakte fouten en kunt helpen met het verzilveren van kansen. Simply Made opent deuren die anders wellicht gesloten blijven. Doordat we uitstekende contacten met financieringspartijen  hebben. Maar ook de nieuwste inzichten in bijvoorbeeld factoring. En ook zeker de zeer moderne manier van werken.Ga je als ambitieuze ondernemer harder groeien dan je had durven dromen! 

Simply Made is de perfecte partij wanneer je wilt groeien

Wanneer je wilt groeien in fashion en de juiste budgetten wilt uitgeven aan de juiste dingen, dan zit je goed bij Simply Made. Dus heb jij een vraag, wil je iets weten over bijvoorbeeld het opstellen van een financieel bedrijfsplan, welk ERP systeem, accountancy, warehousing etc. schroom dan niet om contact op te nemen. Voor je het weet zit je in de lift!

IT'S PERFECT SOLUTIONS
IT'S PERFECT SOLUTIONS

Simply Made en It’s perfect solutions hebben samen bij meerdere warehouses koppelingen gemaakt tussen het magazijn en het ERP systeem waardoor goederenontvangsten, leveringen en retouren automatisch worden verwerkt.

NUMBLEES
NUMBLEES

In samenwerking met numblees werken we met online oplossingen waarbij geen grote investeringen nodig zijn en je werkt steeds met de meest recente versies. Daarmee wordt de data op een veilige manier in de cloud opgeslagen.

BRICKS & MORE
BRICKS & MORE

Wij stellen samen met jou een financieel plan op. Met een uitgebreide cash flow planning waaruit we de financieringsbehoefte af kunnen lezen. Dit doen samen met onze partner in de financiën: bricks and more

BLACKBOXES
BLACKBOXES

Simply Made & BlackBoxes willen bedrijven in de modebranche helpen bij de groei van hun merk en bedrijf. BlackBoxes helpt je aan meer omzet en herkenbaarheid. Dat doen we door te kijken naar je Social Media. Maar denk hierbij ook aan je interieur, etalages, promoties, events en online content.

QUICKSCAN

QUICKSCAN

Aan de hand van onze quikscan methode kunnen we snel en overzichtelijk zien wat jij nodig hebt en wij kunnen aanbieden. Met deze quickscan gegevens kunnen we een op maat gemaakt plan aanbieden. Dat plan bespreken we tijdens een meeting. Tijdens die meeting geven we een uitgebreid plan, luisteren naar jouw ideeën zodat we samen een gerichte strategie kunnen maken voor jouw bedrijf.

Back To Top