skip to Main Content
Ondernemen Is Topsport

Ondernemen is topsport

Ondernemen is topsport! In ieder geval kan je het met elkaar vergelijken, om te kunnen winnen moet je kort op de bal zitten. De spelers, oftewel je medewerkers, zijn hierbij natuurlijk van het grootste belang. Zonder de spelers kan je immers niet winnen!

Ondernemen is topsport, de spelers creëren de winst

Bij voetbal heeft een trainer 23 spelers te trainen, je hebt er altijd 11 in het veld en 12 op de bank. Elke speler, of het nu in het veld of op de bank is, is van het grootste belang voor je onderneming.  De mensen in het veld zoals sales, marketing, etc. zorgen voor de voorzet. Maar je mensen op de bank zoals customer service, logistiek en bijvoorbeeld creditmanagement moeten er voor zorgen dat de samenwerking het doel treft. Elke van jouw 23 spelers zorgt ervoor dat je winst gaat creëren.

De trainer kent de beste strategie

Niet iedere trainer krijgt zijn team zomaar in het linkerrijtje. De beste trainer haalt het beste in zijn spelers naar boven. Dit is ook van toepassing op jou als ondernemer, jij kent je mensen en weet wat ze motiveert. Maar… Een nieuwe trainer haalt betere resultaten met dezelfde spelers en hetzelfde materiaal. Wanneer er met een frisse blik gekeken wordt naar de onderneming en de medewerkers kan het zomaar zijn dat er nieuwe invalshoeken gevonden worden waardoor jouw team nog beter gaat presteren. Je gaat dan niet alleen naar het linkerrijtje maar je eindigt bovenaan!

Huur de juiste trainer in op jouw bestaande team

Waarschijnlijk denk jij nu bij jezelf dat jouw team al lang in dat linker rijtje staat. Maar Simply Made bekijkt en beoordeelt jouw team objectief en kan jou helpen om bovenaan dat rijtje te komen. Wij kunnen met jouw team en jouw gereedschap zorgen dat je nog betere resultaten gaat halen.

Jij geeft de voorzet en wij trappen de bal in het doel!

Ondernemen is topsport!

En wij draaien al heel lang mee! Simply Made heeft al heel veel teams naar het beste resultaat gebracht.

Wil jij weten hoe? Bel of mail vandaag nog voor meer informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top