skip to Main Content
Simply Made Als Jouw Backoffice

Simply Made als jouw backoffice

Simply Made als jouw Backoffice! Stel je voor, je hebt net een bedrijf opgericht maar je bent nog te klein om mensen aan te nemen. Of je onderneming is al wat groter maar je weet niet de juiste mensen op de juiste plek te vinden. Zelf ben je veel te druk om deze werkzaamheden zelf te blijven doen. Dan is Simply Made als jouw backoffice ideaal!

Wij kunnen jou als ondernemer ontzorgen door de backoffice van je over te nemen. Je haalt per direct mensen in huis met specialistische kennis en een breed netwerk. Jij kan je als ondernemer nu dus focussen op dat waar jij goed in bent. Dit zorgt automatisch voor groei van je bedrijf!

Simply Made als jouw backoffice, maar hoe dan?

Nou, heel simpel! Wij kunnen alle backoffice activiteiten van je overnemen, zoals:

 • Finance
 • Customer Service
 • Creditmanagement
 • Logistiek
 • Salesondersteuning
 • HR / personeelszaken
 • Online marketing

Dit kunnen wij voor jou doen van operationeel niveau tot het hoogste managementniveau. Ook kan dit als zowel als tijdelijk ondersteuning maar ook als een permanente samenwerking.

Wil je strategisch advies of heb je organisatorische of juridische vraagstukken? Geen probleem! Wij hebben jarenlange ervaring en kennis waardoor we je overal mee kunnen ondersteunen.

Wij doen het werk, jij hoeft nergens meer naar om te kijken!

Als jij besluit om met ons de samenwerking aan te gaan dan nemen wij dit op dagelijkse basis van je over. Jij hoeft nergens meer naar om te kijken, wij rapporteren de voortgang regelmatig.

Denk inhoudelijk bijvoorbeeld aan:

 • De kleine lettertjes binnen de dagelijkse gang van zaken; algemene voorwaarden, AVG-wetgeving, inkoopvoorwaarden, orderondertekening, etc.
 • Op het gebied van online marketing zetten we een Content planning op en die voeren we voor je uit, we versturen nieuwsbrieven en we schrijven je blogs.
 • Bij Customer Service staan we je klanten te woord, we zorgen voor orderinvoer en opvolging, retourafhandeling, en we handelen klachten en disputen af (in samenspraak met jou)
 • Ga je voor HR / personeelszaken? Wij onderhouden het contact met de salarisadministratie, melden je personeel in en uit dienst, verzorgen de verlof-, en verzuimadministratie, etc.

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit alle werkzaamheden die we voor je kunnen doen. Maar ja, laten we eerlijk zijn… Als we hier alles neer moeten zetten wat wij kunnen dan wordt dit een blog van tientallen pagina’s lang.

Simply Made als jouw backoffice

Zeggen we dit met heel veel zelfvertrouwen? Ja zeker! Wij weten namelijk zeker dat wij alles van je kunnen overnemen waar jij behoefte aan hebt.

Wil jij Simply Made ook als jouw backoffice? Neem vandaag nog contact op voor een gratis eerste adviesgesprek.

Simply Made, business made simple!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top