skip to Main Content
Simply Made; Modebewuste Groei Experts Of Gewoon Het Zoveelste Adviesbureau?

Simply Made; modebewuste groei experts of gewoon het zoveelste adviesbureau?

Simply Made kent de complexe fashion-wereld op haar duimpje. Door eigen ervaring en door te luisteren naar anderen. Simply Made werkt vanuit een duidelijk strategisch plan dat samen met de ondernemer wordt opgesteld. Immers, de ondernemer ís het plan, wij helpen bij het concretiseren en doelgericht uitvoeren hiervan. Continuïteit, groei en vertrouwen zijn hierbij van groot belang.

Luc Versmissen wil groeiende, zoekende fashion ondernemers helpen!

Vanuit een diepgewortelde kennis van alle ins&outs van de prachtige en veelzijdige fashionbranche, is CEO en Founder Luc Versmissen een aantal jaren geleden begonnen met Simply Made. Vanuit een ideëel verlangen om iets te betekenen voor de groeiende en/of zoekende fashion-ondernemer, startte hij dit bedrijf ná de verkoop van zijn Bjorn Borg-imperium. Door de grote successen, die uiteraard gepaard gingen met pieken en dalen, heeft Luc een blauwdruk ontwikkeld die hem in staat stelt om anders en dieper naar cijfers en ontwikkelingen te kijken. Doordat werkelijk álle processen van groot belang zijn voor het uiteindelijke bedrijfsresultaat, is het goed om te weten dat Simply Made deze processen goed kent. Van tekentafel tot kledingrek, van stof-inkoop tot eindproduct, van fabricage tot retail.. etc. etc. Door de unieke blauwdruk die Luc ontwikkelde kan hij door alle lagen heen kijken en daadwerkelijk zien waar er winst gemaakt kan worden en onnodige uitgaven kunnen worden voorkomen. 

Team van professionals maakt dat Simply Made de fashion-ondernemer echt begrijpt!

Door het samenstellen van een gepassioneerd team en samenwerkingsverbanden aan te gaan met diverse hoogwaardige partners (Numblees, It’s Perfect, For Believers, BlackBoxes, Bricks&More etc.) is er een uniek geheel ontstaan dat de fashion-ondernemer in al haar facetten begrijpt én respecteert. Groeien willen we allemaal, internationaliseren is bijna een must vandaag de dag, online groei (en hoe doe je dat dan?) is niet meer te stuiten en zeker niet uit te sluiten, wél of géén warehousing etc. etc.  Allemaal makkelijker gezegd dan gedaan. Kansen liggen er volop maar je moet ze wel zien, valkuilen vallen niet altijd op. Maar als je ze zelf allemaal hebt ontdekt en gezien dan is het mooi als je een ander kunt behoeden  voor veel gemaakte fouten en kunt helpen met het verzilveren van kansen. Simply Made opent deuren die anders wellicht gesloten blijven. Door uitstekende contacten met financieringspartijen, de nieuwste inzichten in bijvoorbeeld factoring en de zeer moderne manier van werken, ga je als ambitieuze ondernemer harder groeien dan je had durven dromen! 

Kortom; Simply Made is de perfecte partij wanneer je wilt groeien in fashion en de juiste budgetten wilt uitgeven aan de juiste dingen. Dus heb jij een vraag, wil je iets weten over bijvoorbeeld het opstellen van een financieel bedrijfsplan, welk ERP systeem, accountancy, warehousing etc. schroom dan niet om contact op te nemen. Voor je het weet zit je in de lift!

In andere blogs vertellen we meer over het team dat ook jou op weg gaat helpen. We gaan stilstaan bij onze diverse mogelijkheden en sterkste punten en gaan wat dieper in op CEO Luc Versmissen, zijn drijfveren en toekomstvisie zullen dan centraal staan.

We nodigen je uit om te reageren, we staan open voor tips&tricks, zijn leergierig en nieuwsgierig, kom maar op! Dan gaan we er met jou samen een succes van maken. 

Simply Made:

Zoveel méér dan een adviesbureau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top