skip to Main Content
Financiële Planning En Organisatie, Hoe Doet Simply Made Dat?

Financiële planning en organisatie, hoe doet Simply Made dat?

Als je ondernemers wilt stimuleren om te groeien door te delegeren moet je zelf ook actief deelnemen aan dit proces. Kennis maakt macht en door de juiste toepassing van deze kennis gaat macht zich vertalen naar succes, voor jou en je groeiende en boeiende onderneming.

Voortschrijdend inzicht gekoppeld aan nimmer afnemend enthousiasme

Zo ook voor Simply Made dus; door de typische blauwdruk van ons bedrijf voortdurend tegen het licht te houden worden theorieën steeds opnieuw gekoppeld aan praktijkervaringen, krijgen inzichten en bedrijfsprocessen de ruimte om te evolueren en ontstaat er aldus een meebewegend en meedenkend financieel en organisatorisch sterk adviesbureau. Dat is wat het is en altijd zal zijn, zichzelf telkens opnieuw uitvindend door te luisteren en te leren en natuurlijk ook door toe te passen. Nu even in gewoon Nederlands, Simply Made doet haar stinkende best om jou te laten groeien en te begeleiden naar je volgende level. Doordat we al lang met dit bijltje hakken weten we steeds beter hoe dit moet en hoé we deze kennis in kunnen zetten voor jou en andere ondernemers die de drang voelen om het anders en beter te doen. Simply Made daagt jou uit om deelgenoot te worden van onze kennistank en met ons samen verder te groeien naar ongekende hoogtes!

En hoe zit het dan met ons eigen financiële en organisatorische bedrijfsplan?

Uiteraard heeft Simply Made ook haar doelstellingen op organisatorisch en financieel vlak vooraf vastgelegd in het reeds veelbesproken unieke Simply Made bedrijfsplan. Zoals altijd moet je gaandeweg je doelstellingen onder de loep nemen en toetsen aan de actuele situatie. Bijstellen waar nodig zonder de ingeslagen weg uit het oog te verliezen, het doel blijft je doel maar de weg ernaartoe is nu eenmaal geen geplaveid pad. Meebewegen waar nodig maar dan wel zonder uit de bocht te vliegen. Geen opportunistisch paniekvoetbal maar van achteruit blijven opbouwen met af en toe ‘tikkie breed’ of een loepzuivere pass op de ‘stropdas’ naar voren. ‘In control’ blijven zonder bang te worden, geen kunstgrepen om koste was kost in iets negatiefs te volharden. Steeds blijven anticiperen, communiceren, daar waar nodig delegeren zodat je altijd je bedrijf kunt dirigeren in de vooraf zorgvuldig berekende koers. Een kleine omweg is nooit erg, soms zelfs noodzakelijk. Achteraf blijk je vaak kennis te hebben opgedaan die wezenlijk blijkt te zijn voor je oorspronkelijke keuze. Dusdanig wezenlijk dat je achteraf een andere keuze gemaakt zou hebben. Dat is het proces van voortschrijdend inzicht ten voeten uit. Laat dit inzicht nooit een showstopper zijn maar laat het je helpen om je bedrijf, mét de nieuw verkregen inzichten, verder te brengen door het op koers te houden.

Wat kan Simply Made dan voor je doen?

Dat is ook precies zo’n moment waarop je de brede kennis en ervaring van Simply Made zou kunnen inzetten. Zoals we dat ook bij onszelf als organisatie hebben toegepast. Door anderen te helpen met hun strategie hebben we zelf ook steeds meer inzicht gekregen en veel geleerd over bedrijfsprocessen in het algemeen. De oorspronkelijke missie van Simply Made, succesvolle en vooruitstrevende ondernemers helpen met het opstellen, uitvoeren én bewaken van hun financiële en organisatorische bedrijfsplan, is daarmee gewaarborgd. Als we dan gaan kijken of onze eigen financiële planning in de pas loopt met het vooraf opgestelde bedrijfsplan, kunnen we alleen maar concluderen dat de doelen zijn behaald en zelfs zijn overtroffen! Mede dankzij jou, jij bent als ondernemer immers de voedingsbron van ons prachtige bedrijf, zonder jou is er niemand om te begeleiden of om zélf slimmer en beter van te worden. Kruisbestuiving is onontbeerlijk voor Simply Made en daarmee de voeding waarmee we de accu telkens weer opladen!

De toekomst veiligstellen; Back to the Future of Mission Impossible?

Niets is onmogelijk en je toekomst begint vandaag. Als moderne ondernemer moet je wel meebewegen en niet blijven hangen in het Gulden Tijdperk. Je leeft en werkt in het nieuwe nu en je kunt dat maar beter omarmen dan wegwuiven. Simply Made staat er ook zo in! Niet zomaar maar mét visie en vooruitziende blik. Ondernemen begint immers altijd bij jezelf en zoals onze zeer gewaardeerde klant van Simply Made het mooi verwoordde: “It’s not the strongest or the most intelligent of species that survives, but the one that’s most adaptable to change!” Met die gevleugelde woorden van Charles Darwin in gedachten is hij de samenwerking met Simply Made aangegaan; niet alleen om te overleven maar tevens om de groei te continueren en te stroomlijnen. Dat stimuleert ons enorm en laat ons voelen dat we op de goede weg zitten, inclusief hobbels en bochten, maar wel altijd met de blik naar voren en met de voeten in de klei. Simply Made staat te popelen om samen met jou verder te groeien en kennis te delen en te geven. Ben jij er klaar voor? Ga dan voor ons inmiddels bekende en vrijblijvende kennismakingsgesprek en treedt binnen in de wereld van Simply Made.

Achterblijven doe je alleen, groeien doe je samen. Wanneer mogen we jou verwelkomen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top