skip to Main Content
Simply Made Advice, Want Wij Zijn Er Om Jou Te Helpen Groeien!

Simply Made Advice, want wij zijn er om jou te helpen groeien!

We hebben je het afgelopen jaar regelmatig gewezen op onze Simply Made Services. Kort gezegd is Simply Made in staat gebleken om een complete backoffice te realiseren voor haar groeiende en ondernemende klantenkring. Zaken als Sales & Marketing Management, Finance & Control, Credit Management en zelfs  CFO functies op interim-basis behoren tot de vaste kerntaken zoals Simply Made deze graag en met overtuiging aanbiedt aan haar klanten.

Strategisch en visionair

Maar in deze blog gaan we eens nader in op de advies-kant van Simply Made. Daar waar de hierboven genoemde functionaliteiten vooral hands-on zijn is advies natuurlijk vooral strategisch en visionair. Om doelgericht te kunnen adviseren moet je alle ‘kantjes’ geraakt hebben in een onderneming. Daarnaast is het van groot belang dat de ondernemer begrijpt dat het zijn plan en visie zijn die door Luc Versmissen (CEO Simply Made) en zijn kundige team van experts vertaald worden naar een gedegen bedrijfsplan waarvan dat plan en de visie van de ondernemer de basis vormen. Immers, de ondernemer ís het plan.

Wat geeft een bedrijf als Simply Made dan haar bestaansrecht hoor ik je denken. Als de ondernemer de belichaming van zijn eigen plan is waarom dan anderen inschakelen om dit ten uitvoer te brengen. Daarop zijn meerdere antwoorden mogelijk:

  • De ondernemer verliest de focus op zijn core-business omdat er te veel aandacht en tijd voor nodig is om alle randzaken kundig uit te voeren.
  • De ondernemer is vaak vanuit een eenmanspositie gestart en is eenvoudigweg niet in staat om de groeiende onderneming financieel en strategisch verantwoord uit te bouwen.
  • Door het wegvallen van medewerkers op key-functies kan er een plotselinge behoefte ontstaan aan (tijdelijke) vervanging, lees; interim-management.

Onze welbekende experts

Omdat het gevraagde advies op verschillende takken van deskundigheid betrekking kan hebben is het van belang dat het door jou ingehuurde bedrijf deze disciplines in huis heeft. Simply Made is met recht trots en zelfverzekerd omdat hier de juiste mensen op de juiste stoeltjes zitten. Stuk voor stuk kunnen ze onder het vergrootglas worden gehouden en zijn ze experts op hun eigen vakgebied. We hebben ze de afgelopen jaren al regelmatig in de spotlights gezet, maar we zullen ze hier nog even aan je voorstellen, mocht je dit gemist hebben.

  • Luc Versmissen – CEO en Founder Simply Made. CFO interim management, adviseren op strategisch en financieel niveau, warehousing en internationalisering, import/export, coaching on the job
  • Nancy Klop – Credit Management Specialist
  • Twan Lijten – Sales & Marketing Specialist
  • Davy Bruurmijn – Finance & Control Specialist

Simply Made heeft dus alle kennis en kunde in huis om jouw complete backoffice en financiële/strategische werkzaamheden uit te voeren, daar hebben we al vaak de nadruk op gelegd. Deze taken voeren we uit in nauw overleg met onze gewaardeerde strategische partners. Door hun expertise kunnen we bedrijven ook helpen met o.a. online boekhouden en administratie, ERP systemen, warehousing, export, online marketing en social media, financing, recruitment, etc.

Ook wij groeien en leren nog steeds!

Onze representatieve klantenkring heeft ons in staat gesteld om het gevarieerde aanbod zoals Simply Made dat aanbiedt, verder te optimaliseren en uit te breiden. Door of dankzij de corona-crisis is eens te meer gebleken dat hulp en ondersteuning op afstand en afroepbasis een gezonde bijdrage leveren aan modern ondernemerschap. Je betaalt voor wat je krijgt!

Zo Simply is het Made!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top