skip to Main Content
Simply Made; Onze Kennis, Ervaring En Diensten In Een Notendop!

Simply Made; onze kennis, ervaring en diensten in een notendop!

Simply Made staat bekend om de vele jaren ervaring die haar experts samen opgeteld rijk zijn. Het is immers onmogelijk om te adviseren zonder dat je zelf lering uit een situatie hebt kunnen trekken. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij ooit begonnen zijn met klanten die zelf voortkwamen uit de historie van Björn Borg, zij waren immers bekend met de kennis en kunde van het team van Simply Made.

Luc Versmissen is Simply Made met zijn team van experts

Simply Made is een organisatie met veel kennis, ervaring en experts in huis. Bijvoorbeeld vanuit de kennis op het gebied van creditmanagement kon Luc als heel snel Nancy plaatsen bij een gerenommeerd fashionmerk waar zij de afdeling creditmanagement op orde mocht brengen. Door een samenloop van omstandigheden bij de klant, in combinatie met de tevredenheid over de diensten van Simply Made, konden we daar de samenwerking uitbreiden waardoor Luc zelf als interim CFO aan de gang kon.

Tegelijkertijd werd Simply Made ter hulp ingeroepen bij de voorgaande CEO en partner van Luc. Hier konden we meteen ons Plug & Play concept voor de eerste keer implementeren. We hebben hier dan ook alles van A tot Z kunnen begeleiden, ondersteunen, en adviseren. Van de opstart van een nieuwe onderneming tot het (helaas) bittere eind van een bedrijfsliquidatie door de aanhoudende coronacrisis.

Maar hé, natuurlijk helpen we graag zoveel mogelijk mensen dus toen er op de deur geklopt werd door het evenementenbureau waar we bij Björn Borg altijd mee samenwerkten zeiden we natuurlijk geen nee! Ook hier hebben we op financieel gebied geholpen met orde op zaken stellen, en met enorm veel plezier, want wat is er nu fijner om je oud-collega’s en zakenpartners goed op de rit te helpen zodat zij een rooskleurige toekomst tegemoet gaan.

Een stevige basis voor onze klanten

Bij deze eerste klanten hebben wij onze basis van Simply Made heel stevig neer kunnen zetten. We hebben geholpen met de implementatie van diverse processen binnen het ERP-systeem, we weten de ins- en outs op het gebied van warehousing, we kunnen ondersteunen, begeleiden, en zelfs opleiden bij de verschillende backoffice disciplines zoals finance&control en creditmanagement. Alles hebben we in dat eerste jaar wel voorbij zien komen.

Dit tot het punt dat onze klanten het zelf gaan kunnen, en dan? Nou, dan kunnen we ook helpen met het werven en begeleiden van de juiste persoon op de juiste plek! Wanneer dan vervolgens alles soepeltjes draait kunnen wij het met een gerust hart loslaten en doorgaan naar een volgende gegadigde die graag gebruikt maakt van onze kennis.

De expertise, kennis en advies wordt aangevuld met nieuw bloed

Het bestaande netwerk maakte plaats voor nieuw bloed. Tot op vandaag werken we nog steeds samen met onze oude collega’s, en mogelijkerwijs groeit deze samenwerking nog steeds zolang de klant blijft groeien. Maar we hebben er intussen door onze opgedane ervaring ook weer enkele mooie nieuwe klanten bijgekregen die nu ook kennis mogen maken met onze expertise en onze wil om te helpen. Van advisering tot ondersteuning op zowel korte als lange termijn, alles komt voorbij!

Maar ook onze expertises groeien, door ervaring die we op doen bij Simply Made kunnen we nu ook o.a. (online) marketing en sales aan ons lijstje toevoegen. Aan kennis dus zeker geen gebrek!

Om natuurlijk over ons personeel niet te zwijgen, door de tijd heen hebben we Davy aan ons team toe mogen voegen die op alle mogelijke financiële gebieden kan ondersteunen. En dan hebben we natuurlijk Twan die niet alleen onze eigen sales met veel passie doet, maar die ook ingezet kan worden om de sales bij onze klanten te realiseren.

Een gepassioneerd team

Daar staat het dan, onze succesformule! Een gepassioneerd team met gezamenlijk een opgebouwde ervaring waar je letterlijk u tegen kan zeggen, welke onderling ook nog eens graag samen een drankje of een hapje gaan doen omdat de samenwerking zoveel verder gaat als zomaar collega’s zijn.

Benieuwd naar deze succesformule? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top