skip to Main Content
Online Boekhouding, Waarom Zou Je Overstappen Per 1 Januari?

Online boekhouding, waarom zou je overstappen per 1 januari?

Online boekhouding, waarom zou je overstappen per 1 januari? Er zitten diverse voordelen aan om per 1 januari over te stappen met je online boekhouding. Wat zijn deze voordelen? Wij zetten ze in deze blog even voor je op een rij.

Online boekhouding, een schone balans per 1 januari

Als ondernemer bepaal je natuurlijk zelf wanneer je een overstap maakt naar een andere boekhouder, accountant, of online boekhoudpakket. Maar omdat je bij de belastingdienst de balans en de jaarrekening per kalenderjaar aanlevert is 1 januari de perfecte peildatum om over te stappen. Je start dan immers met een schone balans en een opgeschoonde administratie. Het enige wat je hoeft te doen is de vorige jaarrekening importeren als beginbalans.

Online boekhouding, de automatische documentherkenning

Als je dan per 1 januari de overstap maakt naar een online boekhoudpakket dan kun je meteen optimaal gebruik maken van de voordelen die zo’n pakket te bieden heeft.

Neem nu de automatische documentherkenning. Weg met de hele papierhandel! Bonnetjes scan je in via een handige app en deze worden meteen doorgestuurd en automatisch geboekt. Digitaal ontvangen facturen? Geen probleem, je mailt ze naar een voor jou aangemaakt mailadres waarbij ze direct ingeladen worden in je boekhoudsysteem. Alles wordt direct opgeslagen dus jij kan je papierwinkel lekker bij het oud papier gooien.

Online boekhouding, wij garanderen jou een kostenbesparing

Maar misschien nog wel de beste reden waarom wij vinden dat je per 1 januari over moet stappen? Wij garanderen jou dat wij een kostenbesparing kunnen realiseren van 30% op jouw (online)boekhouding.

Minder betalen tegen meer efficiency, wat wil je dan nog meer?

En alle andere voordelen dan?

Natuurlijk zijn er nog veel meer voordelen aan het online boekhouden. Bij Simply Made helpen wij jou graag aan meer informatie hierover. En als je dan de overstap maakt naar een online boekhouding per 1 januari, dan begeleiden wij jou graag in deze overstap en implementatie.

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons vandaag nog voor meer informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top