skip to Main Content
Een Nieuw Jaar En Een Nieuw Begin

Een nieuw jaar en een nieuw begin

Een nieuw jaar en een nieuw begin. Heb jij al eens bekeken wat er terecht is gekomen van je goede voornemens voor 2021?

Een nieuw jaar en veranderingen

2021 was een jaar van veranderingen. Als ondernemer moet je constant flexibel kunnen zijn op deze veranderingen. We zijn van een periode in lockdown naar een normale periode gegaan. Vervolgens hebben we toch weer moeten werken met beperkende maatregelen waarna we opnieuw in lockdown terecht zijn gekomen.

Hoe ga jij hiermee om in je onderneming? Was jij in de mogelijkheid om te kunnen schakelen op deze veranderingen?

Een nieuw jaar en het creëren van controle

Ook 2022 start weer in een lockdown en in een tijd van onzekerheid. In zo’n periode is het fijn om bepaalde disciplines binnen je onderneming toch onder controle te hebben.

Deze controle kan je creëren door bijvoorbeeld een goede structuur aan te brengen binnen je boekhouding. Wanneer je overstapt op online boekhouden kan dit helpen. Door altijd en overal inzicht te hebben in je boekhouding heb je immers controle!

Een nieuw jaar en goede voornemens

De belastingdienst is in de huidige situatie wat toegeeflijker geweest. Wellicht heb jij dit ook wel ervaren? Hou er rekening mee dat dit niet zo blijft!

Uit ervaring is gebleken dat een groot deel van de ondernemers sinds de overstap op online boekhouden wel ineens op tijd de BTW kwartaalaangifte invult.

De ondernemers die het goede voornemen om over te stappen in 2021 al waar hebben gemaakt gaan hier nu in januari de voordelen van ondervinden!

Een nieuw jaar en een nieuw begin

Ook in januari is het nog steeds interessant om de overstap te maken van klassieke naar een online boekhouding. Je nieuwe boekhouder kan met terugwerkende kracht vanaf 1 januari jouw administratie overnemen.

Simply Made biedt jou een gratis Quickscan aan. Zo kunnen we samen met jou kijken of jij alles uit jouw boekhouding haalt wat er in zit!

Ben jij klaar voor het nieuwe jaar? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top