skip to Main Content
CONTACT

CONTACT

Simply Made is er voor jou. Contact ons dus met je vragen. Wij staan ook altijd open voor een samenwerking met gedreven entrepreneurs en groeiende bedrijven.

Simply Made is er voor jou, contact ons!

Simply Made is er voor jou contact ons, we willen je graag helpen. We staan altijd open voor een samenwerking met gedreven entrepreneurs en groeiende bedrijven. Zowel op projectbasis als voor de lange termijn.

Heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak. Wij verwelkomen je graag met een kop koffie of komen met liefde naar jouw kantoor!

Vul onderstaande contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Simply Made gelooft erin dat succesvol ondernemen draait om het leveren van de beste dienst of het beste product. Om die kwaliteit te kunnen bieden is focus nodig. Daarom is Simply Made het gespecialiseerde bedrijfsadviesbureau voor ondernemingen die willen groeien. We zijn er voor jou om te helpen.

Wij ondersteunen en adviseren start-ups, MKB-bedrijven en grotere organisaties die zich maximaal willen concentreren op hun core-business. Wij ontzorgen deze bedrijven bij alle andere bedrijfsprocessen. Daarmee maken wij het bouwen van een sterk bedrijf simpeler én leuker

Na vijftien jaar in de modebranche te hebben gewerkt – naast Björn Borg voor een beursgenoteerd bedrijf met merken als Van Gils, Frans Molenaar, Bad Boys, Jeep en Dobber jeans – kunnen wij de opgedane ervaring op zelfstandige basis voor verschillende fashionbedrijven aanbieden. Daarom is Simply Made er voor jou en je focus!

Contactformulier

Simply Made – Aalsterweg 262 – 5644 RK EINDHOVEN – tel: +31(0)40-209 20 84 – info@simplymade.nl

Wij zijn ook te vinden op Social Media: LINKEDININSTAGRAMFACEBOOK

Back To Top