skip to Main Content
PEOPLE
PEOPLE

LUC VERSMISSEN
MANAGING DIRECTOR

Bij Simply Made zet Luc als (interim) managing director en adviseur zijn unieke ervaring en expertise in om andere bedrijven te laten excelleren.

Luc is een zeer ervaren ondernemer, managing director en adviseur met een lange trackrecord in fashion en retail. Luc startte zijn loopbaan in de accountancy, waarna hij koos voor een carrière in de mode-industrie. Hier werkte Luc tien jaar als controller en chief financial officer bij een beursgenoteerd kledingconcern. In die tijd was hij ook nauw betrokken bij diverse fusie- en overnametrajecten. Luc verdiende zijn sporen als ondernemer door vanaf 2004 met een compagnon het bekende Zweedse modemerk Björn Borg in de Benelux te gaan distribueren. Dit werd een groot succes, want het bedrijf ontwikkelde zich binnen korte tijd tot een wholesale- en retailonderneming met 40 miljoen omzet, 24 winkels en 200 medewerkers.

Luc was daarbij verantwoordelijk voor de gehele backoffice. Bovendien zette hij een eigen distributiecentrum in Tilburg op waarmee Björn Borg Benelux zelfstandig zijn warehousing kon verzorgen. Luc nam afscheid als managing director in 2017, nadat hij en zijn compagnon hun bedrijf verkochten aan de eigenaar van het merk.

ILSE PELKMANS - FINANCE ADVISOR & CONTROLLER
ILSE PELKMANS - FINANCE ADVISOR & CONTROLLER

Bij Simply Made zorgt Ilse voor een solide en verantwoord financieel management van opdrachtgevers, zodat die kunnen groeien zonder zorgen.

Meer over Ilse…

NANCY KLOP-VAN EETEN - CREDITMANAGER
NANCY KLOP-VAN EETEN - CREDITMANAGER

Bij Simply Made is Nancy verantwoordelijk voor het creditmanagement van diverse opdrachtgevers, waaronder Co-Lab en Lois Jeans.

Meer over Nancy…

TWAN LIJTEN - SALES & MARKETING MANAGER
TWAN LIJTEN - SALES & MARKETING MANAGER

Twan Lijten is een sales- en marketing dier optima forma, het zit in zijn bloed als een gen dat daar niet toevallig landde. Moeilijke projecten vertalen naar een begrijpelijke en te controleren omgeving.

Meer over Twan…

DAVY BRUURMIJN - FINANCIAL CONTROLLER
DAVY BRUURMIJN - FINANCIAL CONTROLLER

Bij Simply Made ondersteunt Davy als financial controller zowel de afdeling finance & control als de credit manager en zorgt dat de cijfers altijd up to date zijn.

Meer over Davy…

Back To Top