skip to Main Content
Nieuwsbrief Oktober

Nieuwsbrief oktober

 

 

Hey harde werker…,

….want inmiddels is het najaar aangebroken, wordt het weer wat minder en zitten we weer volop in het werkritme.
Ben je lekker bijgekomen tijdens het mooie weer wat we nog gehad hebben? Heb je genoten van de lekkere drankjes en hapjes op de terrassen? Mooi! Dan gaan we nu weer over tot de orde van de dag.

In deze nieuwsbrief van oktober nemen we je mee naar de wereld van onze netwerkpartners. Wie zijn dit nu precies en wat kunnen wij als Simply Made samen met hun voor jou betekenen?

Lees het vandaag in onze nieuwsbrief!Simply Made en haar gespecialiseerde netwerkpartners

Vaak hebben we jullie al verteld over ons gespecialiseerde team van mensen die jou als klant op alle fronten op het gebied van de backoffice kunnen ondersteunen, adviseren, en/of begeleiden. Het is natuurlijk zo dat we dit niet alleen kunnen, want hoe kan je een online boekhoudsysteem aanbieden zonder dat je samenwerkt met een partner die dit boekhoudsysteem levert, hoe kan je een financiering aanbieden zonder samen te werken met de partner die deze financieringen regelt en realiseert.

Een uniek geheel

Door het samenstellen van een gepassioneerd team en samenwerkingsverbanden aan te gaan met diverse hoogwaardige partners op diverse gebieden is er een uniek geheel ontstaan. Wij begrijpen en respecteren de (fashion)ondernemen in al haar facetten.

Wil je meer weten over onze diverse samenwerkingen en netwerkpartners? Lees dan hier onze blog!

 

Hoe denkt onze klant Tessa Swinkels over de marketing van Simply Made?

Toen onze klant Tessa Swinkels behoefte had aan een nieuwe website en een nieuwe huisstijl was het voor Simply Made een simpel rekensommetje, hier konden wij haar bij helpen! Tessa geeft aan: “Simply Made heeft mij aan Martine van BlackBoxes gekoppeld en hier is een hele succesvolle samenwerking uit voortgekomen! De nieuwe website en huisstijl zijn volledig op mijn wensen afgestemd, de samenwerking met Martine is heel fijn en de communicatie verliep soepel. De tips die Martine heeft gegeven over andere mogelijkheden om de tassen te verkopen waren zeer waardevol. Ik ben heel erg te spreken over het eindresultaat, het is precies geworden zoals ik voor ogen had en we hebben het in korte tijd tegen een goede prijs kunnen bewerkstellingen. Zonder de hulp van Martine was dit niet gelukt”Terugkerend naar de realiteit van de werkende wereld hebben we weer 4 nieuwe tips voor je om het komende jaar toe te passen binnen je bedrijf zodat je zonder zorgen het najaar door kan komen.

TIP
Verkopen begint bij nee! Elke potentiële klant is er van overtuigd dat ze jouw product of dienst niet nodig hebben, een goede sales-representative accepteert geen nee en kan de klant ervan overtuigen waarom ze jou of je product juist wel nodig hebben.

TIP
Zorg voor een goede balans tussen je werk en je privé. Wanneer je niet voldoende ontspant, niet lekker uitgerust bent, of wanneer de boog continu gespannen staat, heeft dit direct (negatief) effect op het functioneren binnen je bedrijf. Work hard, play hard!

TIP 3 
Het juiste poppetje op de juiste plek, een bekend begrip wanneer je wilt dat jouw bedrijf op de top van zijn kunnen functioneert.
De juiste gespecialiseerde personen of bedrijven zijn vaak extern in te huren om jou hierbij te helpen. Waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden als je een netwerk van specialisten op kan bouwen die jou kunnen helpen om dat niveau te bereiken, dan hou jij tijd over voor jezelf en je bedrijf!

TIP 4
Doe regelmatig een scan van je bedrijf om te kijken waar je staat en waar je naar toe wilt. Door inzicht te creëren in alle facetten van je bedrijf door middel van een scan kun je tijdig bijsturen en anticiperen op lopende ontwikkelingen. Je wil immers dat je bedrijf financieel gezond is en blijft groeien!

 

Simply Made Quickscan
Wat krijg je als je jarenlange ervaring van diverse specialisten in 1 overzicht gooit? Juist, de Simply Made Quickscan! CEO Luc Versmissen heeft slim gebruik gemaakt van zijn ervaring en die van zijn team van specialisten om jou als bedrijf te kunnen helpen meer inzicht te krijgen in jouw bedrijf. Je komt meer te weten over je bedrijfsplan en financiële positite, maar ook je backoffice activiteiten worden onder de loop genomen zoals finance, logistiek, en creditmanagement.
Simply Made helpt!Sales en marketing, 2 onmisbare pijlers binnen jouw bedrijf!

Binnen ieder bedrijf zijn ze niet te missen en onlosmakelijk met elkaar verbonden: Sales en marketing! Een goede sales en marketing ondersteunt elkaar en maakt elkaar sterker, dit zorgt voor groei in naamsbekendheid, verkoop, en dus omzet.

Hoe kunnen wij jou daarbij helpen?

Bij Simply Made geloven we dat de beleving van je onderneming, je website, je sales, en je on- en offline marketing moet kloppen, en één geheel moet zijn. Simply Made kan jou d.m.v. ondersteuning op het gebied van sales, of door je te koppelen aan onze netwerkpartner op het gebied van marketing, helpen aan meer omzet. Dit doen we door mee te kijken naar je salesprocessen, waar nodig bij te sturen of hierin te ondersteunen, te kijken naar je social media, maar ook naar je interieur, etalages, promoties, events, en online content.

Benieuwd hoe wij dit als Simply Made met jouw aanvliegen? Lees het hier!

Zo, en dan komen we weer aan het einde van deze nieuwsbrief. Ik hoop dat je weer wat wijzer bent geworden en dan we je weer wat nieuwe dingen mee hebben kunnen geven!

Volgende maand in onze nieuwsbrief gaan we wat dieper in op onze expertises op het gebied van sales en marketing, hebben we natuurlijk weer 4 gloednieuwe tips voor je en bieden we je natuurlijk weer ontzettend veel leesplezier.

Volg je ons nog niet op social media? Vooral gaan doen, we gaan namelijk onze wereld daar wat interactiever met jullie maken door middel van polls e.d.

Voor nu wensen we je een goede maand weer toe in de knusse najaarperiode die eraan zit te komen!

Tot volgende maand!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top