skip to Main Content
Nieuwsbrief December 2020

Nieuwsbrief december 2020

Beste groeizoekende ondernemer,

Want dat ben jij toch? Maar op wat voor manier en met welke middelen ga je die groei bewerkstelligen. Je bedrijf moet voelen als een warme deken, hoe je het ook aanpakt, het moet wel bij je passen. Simply Made gaat samen met jou bepalen hoe jij dit gaat doen en natuurlijk ook wat je juist niet gaat doen. Benieuwd hoe? Volg en lees ons, stel je vragen, begin vandaag nog met je nieuwe plan. Dan ga je groeien, zoveel is zeker!

In deze nieuwsbrief nemen we je onder andere mee naar Tessa Swinkels, zij nam de stap om samen te gaan werken met Simply Made. Lees maar hoe het haar vergaat. We stellen ook ons bedrijf aan je voor en zullen de komende tijd steeds een van onze specialisten in het voetlicht zetten. Als eerste Luc Versmissen, CEO en trotse founder van Simply Made. In iedere nieuwsbrief gaan we je ook trakteren op een aantal tips die jou ook verder gaan helpen. Doe er je voordeel mee, veel leesplezier!Simply Made; modebewuste groei experts of gewoon het zoveelste adviesbureau?

Simply Made kent de complexe fashion-wereld op haar duimpje. Door eigen ervaring en door te luisteren naar anderen. Simply Made werkt vanuit een duidelijk strategisch plan dat samen met de ondernemer wordt opgesteld. Immers, de ondernemer ís het plan, wij helpen bij het concretiseren en doelgericht uitvoeren hiervan. Continuïteit, groei en vertrouwen zijn hierbij van groot belang.

Luc Versmissen wil groeiende, zoekende fashion ondernemers helpen!

Vanuit een diepgewortelde kennis van alle ins&outs van de prachtige en veelzijdige fashionbranche, is CEO en Founder Luc Versmissen een aantal jaren geleden begonnen met Simply Made. Vanuit een ideëel verlangen om iets te betekenen voor de groeiende en/of zoekende fashion-ondernemer, startte hij dit bedrijf ná de verkoop van zijn Bjorn Borg-imperium. Door de grote successen, die uiteraard gepaard gingen met pieken en dalen, heeft Luc een blauwdruk ontwikkeld die hem in staat stelt om anders en dieper naar cijfers en ontwikkelingen te kijken.

Lees verder op de website!

4 GRATIS tips om jou en je bedrijf naar het volgende level te tillen!

Wat kun jij als ondernemer doen om je bedrijf naar het volgende level te tillen? Simply Made kan je daar echt goed bij helpen. Door veel praktijkervaring op het allerhoogste niveau gekoppeld aan een niet aflatend enthousiasme, is ons advies altijd op jouw bedrijf afgestemd. Als jij in zee gaat met Simply Made is dit altijd het eerste wat gedaan wordt; bij het opstellen van een plan gaan we altijd uit van de ondernemer, die is immers het plan. Het zorgt voor rust, controle en biedt houvast. Simply Made gaat je daarbij helpen. Hierbij alvast 4 tips van ons voor jou:

 

TIP 1. Warehousing
Is je bedrijf uit haar jasje aan het groeien? En liggen de te verzenden pakjes op de kantinetafel? Wellicht tijd om over te stappen op een goede warehouser. Dat valt vaak goedkoper uit dan je denkt.

TIP 2. Factoring
Er bestaan nogal wat financieringsmogelijkheden. Daar kunnen wij je alles over vertellen. Een goed en actueel voorbeeld is factoring voor bedrijven; Factoring is een vorm van debiteurenfinanciering waarbij je de cashflow verbetert door de directe uitbetaling van facturen. Je betaalt hiervoor een zogenaamde factorfee.

TIP 3. Credit Management
Hoor jij alle smoesjes en verhalen van je wanbetalers zelf aan en ga je vervolgens ook weer voor de zoveelste keer een ‘afspraak’ met ze maken om het op te lossen? Kost veel tijd, moeite en levert veel chagrijn en onrust. Dat kan beter. Door je Credit Management uit handen te geven heb jij meer tijd om je op je échte taken te richten, maak je aldus meer omzet en heb je minder gezeur. Dat is toch win-win?

TIP 4. Advice
Wanneer je anders naar je cijfers kijkt genereer je meer winst, maar ook als je een aantal zaken net wat beter organiseert en structureert. Door goed te kijken naar inkoopprocessen, fabricatie en locatie, juiste persoon op de juiste plek en andere bepalende factoren, krijg je kortere lijnen en ga je rechter op je doel af. Je legt dit best vast in een financieel bedrijfsplan voor meerdere jaren.

 

Ken je de handgemaakte tassen van Tessa Swinkels? Met een prachtige ingetogen stijl weet ze zich nu al te onderscheiden. Dat bleef niet onopgemerkt bij Luc Versmissen van Simply Made. Na een interessante kennismaking heeft Tessa Swinkels besloten om haar groei en internationalisering te laten monitoren door Simply Made. Met een strak financieel bedrijfsplan is een voortvarend begin gemaakt. Uiteraard volgen wij Tessa op de voet en zien wij de groei in zowel omzet als ondernemerschap voor onze eigen ogen gebeuren. We gaan jou daarvan op de hoogte houden, het is bijzonder inspirerend om een jonge talentvolle ontwerper en tassenproducent haar droom najaagt en deze ook laat uitkomen. Volgende keer gaan we weer verder op Tessa Swinkels inzoomen! Website: www.tessaswinkels.comHou jij van de lange (“we kijken wel waar ie landt”) bal naar voren of bouw je liever op vanuit een degelijke defensie?

Heb jij dat wel eens? Dat je jezelf erop betrapt dat je niet genoeg vooruit kijkt en je alles maar op je af laat komen? En dat het dan verdraaid lastig is om bij te sturen als je bijna uit de bocht vliegt? Dat is nou een typisch herkenbaar probleem en geloof mij maar, daarin sta je niet alleen. Wat moet je doen om meer comfort en zekerheid te krijgen? Ga het gesprek aan met Luc en maak samen met hem en zijn sterke team een meerjarenplan. Zodat je wéét waar je naartoe rijdt. Das wel zo fijn toch?

Wanneer je een vraag hebt over:

  • Financing
  • Credit Managment
  • Warehousing
  • Financieel bedrijfsplan
  • Accounting
  • Coaching en development op niveau
  • Of iets anders waarmee je geholpen wilt worden?

Dan ga je in gesprek met Luc en ga je samenzitten om de mogelijkheden af te tasten. Je krijgt er geen spijt van en je leert onwijs veel over je eigen bedrijf!

Meer informatie via de website of lees het hele verhaal achter Luc!

      Simply Made wenst iedereen alvast gezonde feestdagen                               en een heel ondernemend 2021!

Simply Made hoopt dat je deze eerste nieuwsbrief als interessant en leerzaam hebt ervaren.

In onze volgende nieuwsbrief gaan we verder in op bijvoorbeeld Twan Lijten. Hij is gespecialiseerd in sales en marketing en wil graag zijn kennis delen met jou en nog liever, inzetten voor jouw groeiende bedrijf! We nemen dan ook een kijkje binnen bij Tresanti, dat is een van onze nieuwste en wel zeer modieuze klanten (aanrader!)

Ook gaan we Nancy Klop-van Eeten aan je voorstellen. Zij is verantwoordelijk voor de afdeling Credit Management bij Simply Made. Ze staat te popelen om zich ook aan jou voor te stellen, lezen dus!

Blijf ons volgen op social media dan blijven wij jou voeden met informatie waarmee jij en je bedrijf gaan groeien. Kom maar op met je vragen. Klik hieronder voor direct contact, dan kunnen we kennismaken. Wij hebben er zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top