skip to Main Content
Nieuwsbrief Maart

Nieuwsbrief Maart

 

 

Beste wereldverbeteraar,

want dat ben je in feite toch als door bikkelende ondernemer? Wellicht zit je momenteel door het razendsnel veranderende en al behoorlijk aangepaste ondernemersklimaat echter wat meer in je eigen wereld, op je eilandje zeg maar.

Wij van Simply Made vinden dat jij als ondernemer wel het overzicht moet behouden en ook je maatschappelijke betrokkenheid niet moet ‘vergeten’. Immers, de nieuwe tijd is van ons allemaal waar we dan ook onze gezamenlijke schouders moeten zetten.

Die vooruitziende en opbouwende visie maakt jou onderscheidend als betrokken en succesvolle ondernemer. Simply Made wil jou helpen waar nodig. Ook vandaag weer enkele handige tips en verhalen van ervaringsdeskundigen. Pak er een lekker bakje koffie bij en ga er eens voor zitten. Veel leesplezier!Delegeren en loslaten om continuïteit en kwaliteit te waarborgen, kun jij dat ook?

Simply Made groeit in populariteit, we merken, voelen en wéten dat! We zijn dankbaar voor het feit dat ondernemers ons zodanig vertrouwen dat ze hun hele ‘hebben en houwen’ aan ons durven over te laten.

Delegeren en loslaten, nodig om jou en je bedrijf te laten groeien!

Als je zaken doet met Simply Made krijg je in feite ook een masterclass in delegeren, immers, doordat je zaken als finance & control, creditmanagement, accountancy, strategie, warehousing etc. overlaat aan onze deskundige specialisten krijg je meer focus op datgene waar je echt goed in bent. Wat dat is? Dat mag je zelf invullen. Maar als wij jou leren om los te kunnen laten moeten we dat zelf uiteraard ook kunnen. CEO van Simply Made Luc Versmissen deelt om die reden graag zijn kennis en ervaring met de volgende (huidige) generatie. Door talenten tijdig te ‘spotten’ en binnen te halen heeft hij ruim de tijd om deze aanstormende talenten klaar te stomen voor het echte werk. Kennisoverdracht hoort ook bij delegeren, loslaten op de lange termijn een logisch gevolg, continuïteit gegarandeerd tot in de verre toekomst. Neem nu Davy Bruurmijn, laten we eens inzoomen op deze talentvolle financieel specialist in wording. Davy volgt de opleiding AD Finance aan de Avans Academie in Den Bosch. Dat is een praktijkgerichte opleiding waarbij je leert door te doen! Dat ‘doen’ kreeg handen en voeten toen hij tijdens het eerste jaar stage ging lopen bij Simply Made. Als ondersteuner bij de afdelingen Creditmanagement en Finance & Control kreeg zijn opleiding een ware boost.

Meer weten over Davy? Lees hier de hele blogOok deze keer hebben we weer 4 nieuwe ondernemerstips voor jullie. De tips die wij graag en gratis geven zijn gestoeld op kennis en ervaring die wij tezamen met onze partners verzamelen en met jou delen.

TIP 1 ITSPERFECT
“In Itsperfect kun je aparte mark-up’s instellen voor zowel- als directe orders. Het kan zijn dat de orders worden gestimuleerd en het risico voor de gezamenlijke voorraad wordt gedragen. Via de geïntegreerde B2B webshop kunnen retailers zelf directe bestellingen uit de voorraad plaatsen.”

TIP 2 MARKETING
De meeste algoritmes van Social Media tonen content als er veel interactie is op de website. Hier is het slim om gebruik te maken van je collega’s om je bericht te liken, delen, en/of te reageren. Hier hoef je niet te overdrijven maar dat algoritme is dus de best wel slim en gaat dit herkennen. Het mag wel ruiken maar niet…
Doe je dit met beleid dan zal je zien dat dit goed voor je gaat werken!

TIP 3 FINANCIERING
Succes en groei kunnen geremd worden door klanten die niet direct betalen (potverdikke!). Uitstaande debiteuren kunnen echter worden gebruikt om een ruime(re) financiering te verkrijgen!
En zo heeft ieder nadeel….

TIP 4 CREDITMANAGEMENT
Zorg er altijd voor dat je werkt met een goede kredietverzekering en/of met een kredietinformatiebureau.
Zo ben je altijd op de hoogte van de meest recente (financiële)informatie van je klant, dit voorkomt verrassingen!

Wil je meer weten hoe dit dan voor jou kan uitpakken?
Neem dan snel contact met ons op via info@simplymade.nl of via het contactformulier op onze website, dan gaan wij je dat haarfijn uitleggen, word je beter en wijzer van!TRESANTI, niet zomaar Drie Heiligen met een missie, gaat strategische alliantie aan met Simply Made!

Een mysterieuze Italiaanse mythe vertelde ooit het verhaal van ‘Drie Bad Boys’. Met een knipoog naar dit verhaal beginnen ‘Drie Good Boys” die hun ondeugden omarmen aan een prachtig avontuur. Het pad dat ze besluiten te bewandelen leidt hen naar de oprichting van het mannenmodelabel TRESANTI. Mannen die niet persé de uitgestippelde route volgen, mannen die anders durven te zijn en hun eigen doelen stellen en daarmee het allergrootste ideaal bereiken: Gelukkig zijn met jezelf en met wat je doet!

Wat maakt een man een TRESANTI-Man?

Wat voor rol speelt kleding dan eigenlijk hier helemaal in? Nou, niet persé een hele grote maar wel een belangrijke! Immers, zoals we deze week al eerder aan jou als lezer vroegen, “maken kleren de man?” Er volgde een duidelijk ja, maar niet alleen de kleren maken de man volgens de meesten. Het is een combinatie van lef, ondeugd, verzorging, levensvisie en hoe je dat dan visueel gaat uiten. Hoe ziet zo’n man er dan uit? Dat ben jij, dat ben ik , dat kunnen wij allemaal zijn. Als er maar een eigen maar niet egoïstische wil is, een niet alledaags verlangen om onderscheidend te zijn zónder het van de daken te willen schreeuwen, dan het heb je het over de TRESANTI-Man ten voeten uit!’

Lees hier meer over TRESANTI.

 

Veel ondernemers besteden kostbare tijd aan hun boekhouding. Behalve dat het niet zo leuk is om te doen is het ook niet altijd even makkelijk om de juiste informatie uit de systemen te halen. Vaak weet een ondernemer daardoor niet precies hoe de vlag erbij hangt. Als jij nou gewoon doet waar je echt goed in bent, ondernemen dus, dan gaan wij dat klusje netjes en nauwkeurig voor je klaren. Dat is voor iedereen win/win en je wordt er ook nog eens een blijer mens van. Met ons is je administratie altijd up-to-date en overal inzichtelijk, meer weten? Klik hier om contact met ons op te nemen!

Oma zei altijd: ‘Verbeter de wereld en begin bij jezelf’; een oude wijsheid die nog altijd stand houdt. Eigenlijk actueeler dan ooit in feite, nu de wereld zo veel eist van ons vermogen om ons aan te passen en te conformeren naar het nieuwe NU! Wij kijken als Simply Made vaak aandacht voor allerlei soorten ondernemers met hun eigen sterke punten. Zijn we in staat om ook goed naar jouw situatie te kijken en je te helpen met deze nieuwe uitdagingen. Dus ga voor de gratis quickscan!

Volgende keer gaan we goed kijken wat het verhaal is achter het succes van IBZ Mode, het prachtige jongensboekverhaal van de mannen van Itsperfect en natuurlijk weer 4 direct bruikbare ondernemerstips! Tot volgende keer, hou je haaks!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top