skip to Main Content
Nieuwsbrief April

Nieuwsbrief April

 

Beste ontzettende volhouders,

Er wordt veel van je verwacht en gevraagd in deze tijden, telkens als je denkt dat er meer mogelijk wordt blijkt dit een zoethoudertje te zijn, een doekje voor het bloeden zeg maar. Betere tijden komen er echter zeker aan en binnenkort moet je mogelijk je bedrijf weer strak op de rails zien te krijgen.

In deze nieuwsbrief vind je weer handige tips en ervaringen van ondernemers die graag met Simply Made samenwerken.

Ga maar gauw lezen, hou je nog even haaks!Financiële planning en organisatie, hoe doet Simply Made dat?

Als je ondernemers willen stimuleren om te groeien door te delegeren moet je zelf ook actief deelnemen aan dit proces. Kennis maakt macht en door de juiste toepassing van deze kennis gaat macht zich vertalen naar succes, voor jou en je groeiende en boeiende onderneming.

Voortschrijdend inzicht gekoppeld aan nimmer afnemend enthousiasme

Zo ook voor Simply Made dus; door de typische blauwdruk van ons bedrijf voortdurend tegen het licht te houden worden deorieën steeds opnieuw gekoppeld aan praktijkervaringen, krijgen inzichten en bedrijfsprocessen de ruimte om te evolueren en ontstaat er aldus een meebewegend en meedenkend financieel en organisatorisch sterk adviesbureau. Dat is wat het is en altijd zal zijn, zichzelf telkens opnieuw uitvinden door te luisteren en te leren en natuurlijk ook door te passen. Nu zelfs in gewoon Nederlands, Simply Made doet haar stinkende best om jou te laten groeien en begeleiden naar je volgende niveau. Doordat we al lang met dit bijltje hakken weten dat we steeds beter hoe dit moet en hoé we deze kennis in kunnen zetten voor jou en andere ondernemers die de drang voelen om het anders en beter te doen. Simply Made daagt jou uit om deelgenoot te worden van onze kennistank en met ons samen verder te groeien naar ongekende hoogtes!

Nieuwsgierig hoe wij dit regelen? Lees hier de hele blog!Zoals je van ons gewend bent krijg je weer een aantal bruikbare en praktische tips welke jij kunt inzetten voor je groeiende bedrijf waar je zo trots op bent. Simply Made kijkt en groeit graag met je mee. Doe er je voordeel weer mee!

TIP 1 De financiering van elk bedrijf verdient net als een auto regelmatig onderhoud.
Laat een financieel adviseur er ieder jaar even naar kijken, dat geeft minder zorgen, meer mogelijkheden en bespaart geld! Door de veranderingen in een bedrijf, door groei of door krimp past de financiering niet meer zo goed. De meeste financieel adviseurs zijn bereid een gratis APK check te doen. Als er dan toch wat moet gebeuren kan dat vervolgens direct geregeld worden.

TIP 2 Werk je al met een goed boekhoudsysteem?
Onze partner Numblees geeft een goede tip om tijdbesparend te kunnen werken; “Stuur je vaak dezelfde facturen naar je klanten? Dit kan ook geautomatiseerd. Er wordt dan periodiek een factuur gegenereerd zonder dat je hier zelf nog iets aan hoeft te doen. Geen verlies dus van kostbare tijd!”

TIP 3 Simply Made is uw backoffice, gewoon Plug & Play!
Wij ondersteunen startende bedrijven met alle backoffice activiteiten door middel van jarenlange ervaring op alle faciliterende diensten, van finance tot klantenservice en warehousing.
Wij kunnen je bij een start-up of overname direct op een professionele manier ontzorgen. Zodat je een flitsende start maakt met maximale aandacht voor je product of dienst. Dat voelt niet alleen goed maar dat is ook goed!

TIP 4 Goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel binnen creditmanagement.
Je moet, als een spin in het web binnen je bedrijf, communiceren met zowel directie als collega’s, met zowel klanten als zakenrelaties.
Door communicatief te kunnen schakelen ben je al een heel eind op weg!Ibzmode; Een zonnige samenwerking met Simply Made!

Tamara en Roy van www.ibzmode.nl  hielden altijd al van zonnige dagen, wie niet? Lekker genieten van warmte en vrijheid ervaren; een groot goed vandaag de dag!

Tamara en Roy, broer en zus, compagnons en bovenal levensgenieters!

Volgens de ware Ibiza-kenners beleef je dit gevoel echt bij ibzmode. Als je na een makkelijk gemaakte afspraak binnenloopt in een van de prachtige winkels in Amsterdam en Den Bosch hoor je het ruisen van de zee en waait de warme wind door je haren. Je voelt je omringd door de mooiste bohemian merken in fashion en lifestyle, zo intens dat je jezelf al op Ibiza waant. Natuurlijk nemen ze bij ibzmode alle Covid regels in acht zodat jij met een veilig gevoel lekker kunt gaan shoppen. De winkels zijn groot en de medewerkers fantastisch en relaxed, dus komt het zeker goed!

Tamara en Roy van ibzmode werken fijn samen met Luc Versmissen van Simply Made

Na een uitgebreide inventarisatie en het opstellen van een degelijk financieel bedrijfsplan door Luc in samenwerking met Tamara en Roy,  is er meer balans ontstaan en wordt er een duidelijkere koers gevaren. Doordat Simply Made op het hoogste niveau een aantal managementtaken heeft overgenomen van Tamara en Roy is er ruimte ontstaan voor groei, focus en persoonlijke ontwikkeling van deze ambitieuze broer en zus.  Van de 10 (strand)ballen die Tamara en Roy in de lucht moesten houden zijn er nu een aantal overgenomen door Simply Made. Denk daarbij vooral aan financieel management en control en het daarmee gepaard gaande uitvoeren van het organisatorische bedrijfsplan.

Lees hier meer over de samenwerking tussen Simply Made en ibzmode.

 

Itsperfect is een geavanceerd, cloud Fashion ERP systeem voor fashion wholesale & merken. Deze software brengt essentiële informatie van verschillende bedrijfsafdelingen samen zoals design, productie, inkoop, verkoop, logistiek of financiële processen.
Itsperfect geeft als tip; “In Itsperfect kun je separate mark-up’s instellen voor zowel voor- als directe orders. Hierdoor kunnen voororders gestimuleerd worden en wordt het risico voor de voorraad gezamenlijk gedragen. Via de geïntegreerde B2B webshop kunnen retailers zelf direct orders uit de voorraad plaatsen.”

Je bent al weer bijna bij het einde aanbeland van onze steeds populairder wordende nieuwsbrief. Als jij een leuke suggestie hebt of een bruikbare tip voor de volgende nieuwsbrief, laat je dat natuurlijk gewoon aan ons weten!

Volgende keer gaan we je meenemen naar de wondere wereld van O3W en ook gaan we op bezoek bij onze ERP-partner Itsperfect. Prachtig om de groei te zien die deze bedrijven momenteel doormaken. Ondanks corona en economische tegenwind worden er toch successen gevierd!
Goede ondersteuning door de flexibele Simply Made Plug & Play dienstverlening loodst ook jouw bedrijf naar het nieuwe normaal waarin jij je vast en zeker apart gaat onderscheiden. Let maar op!

En nu, hop hop, samen naar de lente en nieuwe kansen. Tot gauw!

Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top