skip to Main Content
Simply Made En Haar Gespecialiseerde Netwerkpartners

Simply Made en haar gespecialiseerde netwerkpartners

Vaak hebben we jullie al verteld over ons gespecialiseerde team van mensen die jou als klant op alle fronten op het gebied van de backoffice kunnen ondersteunen, adviseren, en/of begeleiden. Het is natuurlijk zo dat we dit niet alleen kunnen, want hoe kan je een online boekhoudsysteem aanbieden zonder dat je samenwerkt met een partner die dit boekhoudsysteem levert, hoe kan je een financiering aanbieden zonder samen te werken met de partner die deze financieringen regelt en realiseert.

Een uniek geheel

Door het samenstellen van een gepassioneerd team en samenwerkingsverbanden aan te gaan met diverse hoogwaardige partners op diverse gebieden is er een uniek geheel ontstaan. Wij begrijpen en respecteren de (fashion)ondernemen in al haar facetten.

Groeien willen we allemaal, internationaliseren is bijna een must vandaag de dag, online groeien is niet meer te stuiten en zeker niet uit te sluiten. Ga je werken met warehousing? En in welke vorm wil je dit dan gaan doen? Simply Made opent hierin deuren die anders wellicht gesloten zouden blijven!

Door deze moderne manier van (samen)werken ga je als ambitieuze ondernemer harder groeien dan je had durven dromen!

Simply Made en haar partners

Om je een goed idee te geven met wie we nou precies samenwerken willen we de gespecialiseerde netwerkpartners van Simply Made even kort aan je voorstellen.

  • Itsperfect Solutions is een geavanceerd, cloud Fashion ERP systeem voor fashion wholesale & merken. Deze software brengt essentiële informatie van verschillende bedrijfsafdelingen samen zoals design, productie, inkoop, verkoop, logistiek of financiële processen. Simply Made en Itsperfect Solutions hebben samen bij meerdere warehouses koppelingen gemaakt tussen het magazijn en het ERP-systeem waardoor goederenontvangsten, leveringen, en retouren automatisch worden verwerkt.
  • Numblees is onze partner op het gebied van online boekhouden. Veel ondernemers besteden kostbare tijd aan hun boekhouding. Behalve dat het niet zo leuk is om te doen is het ook niet altijd even makkelijk om de juiste informatie uit de systemen te halen. Als jij nou gewoon doet waar je echt goed in bent, ondernemen dus, dan gaat Numblees dat klusje netjes en nauwkeurig voor je klaren. Met Numblees is je administratie altijd up-to-date en overal inzichtelijk. In samenwerking met Numblees werken we met oplossingen waarbij geen grote investeringen nodig zijn en je werkt steeds met de meest recente versies. Daarmee wordt de data o een veilige manier opgeslagen in de cloud.
  • Bricks and More zorgt in samenwerking met Simply Made voor de juiste financiering voor jouw bedrijf. Wij stellen samen met jou een financieel plan op met een uitgebreide cashflow-planning waaruit we de financieringsbehoefte af kunnen lezen. Bricks and More zorgt vervolgens dat hier een financiering op aangesloten wordt die past bij jou en jouw bedrijf.
  • For Believers is een advies- en wervingsorganisatie die zich richt op het ondersteunen van klanten in de fashionindustrie. Zij helpen bij het opzetten van nieuwe partnerships en samenwerkingen tussen modemerken, distributeurs, agenten, franchisers, en belangrijke retailers die een toegevoegde waarden zijn voor alle betrokkenen, het uitbreiden van het bedrijf, en het stimuleren van internationale groei. Simply Made werkt met For Believers graag samen op het gebied van recruitment van sales en customersupport medewerkers, maar ook op het gebied van internationalisering.
  • BlackBoxes is de partner waar Simply Made zich toe richt op het gebied van Social Media en Online Marketing. Simply Made en BlackBoxes willen bedrijven in de fashionbranche helpen bij de groei van hun merk en bedrijf. BlackBoxes helpt je aan meer zichtbaarheid en herkenbaarheid, en dus aan meer omzet. Dat doen zij door te kijken naar je Social Media, maar denk ook aan bijvoorbeeld je interieur, etalages, promoties, events, en online content.

Simply Made is de perfecte partij voor wanneer je wilt groeien

Wanneer je wilt groeien in fashion en de juist budgetten wilt uitgeven aan de juiste zaken, dan zit je goed bij Simply Made! Dus heb jij een vraag, wil je iets weten over bijvoorbeeld het opstellen van een financieel bedrijfsplan, welk ERP-systeem, accountancy, warehousing, etc.? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor je het weet zit je in de lift!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top